Η στρατηγική θυματοποίησης James - Νίκου και το πετσόκομμα Μαριαλένας στον Σάκη

 

Ο απόλυτος ρέκορντμαν Ντάφυ, η μάχη της ασυλίας και η εμμονή James - Νίκου με το φάντασμα του Παππά στο #SurvivorGR! Ποιος θα αποχωρήσει πριν το Πάσχα;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τον δικό τους «Γολγοθά» καλούνται να ανέβουν Τζέιμς Καφετζής και Κώστας Παπαδόπουλος από τους Mπλε και Τριαντάφυλλος με Γιώργο Ασημακόπουλο απο τους Kόκκινους, με έναν εξ αυτών να… κρεμάται έπι ξύλου την Μεγάλη Τετάρτη, ημέρα που ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιους κράτησε στον Άγιο Δομίνικο το τηλεοπτικό κοινό και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 4.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η ημέρα ξεκίνησε με τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη να συζητάνε με τον Παύλο Γαλακτερό που έχει την ατομική ασυλία ποιον θα επιλέξει ως δεύτερο υποψήφιο, μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο που βγήκε στον… τάκο κατόπιν ψηφοφορίας των Mπλε.

Όπως τους εξήγησε ο Παύλος τα κριτήρια του δεν έχουν αλλάξει, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Γιώργο Κόρομι. Ο Τζέιμς θεωρεί ότι στόχος των υπόλοιπων είναι να βγάλουν από τη μέση έναν από τους δυο τους. Η ένταση κάποια στιγμή ανέβηκε τους Mπλε.

Πιο συγκεκριμένα, σε έντονους τόνους κινήθηκε η συζήτηση με αφορμή την αγωνία του Τζέιμς Καφετζή πως θα λάβει την «χαριστική ψήφο» από τον Παύλο Γαλακτερό που κέρδισε την ατομική ασυλία.

«Σε περίπτωση που πρέπει να δώσω άλλο ένα άτομο σήμερα, δεν θα κρύψω πως δεν θα δώσω τον Κόρο γιατί είναι πολύ καλός μου φίλος και με στηρίζει» παραδέχθηκε ο Παύλος Γαλακτερός στους συμπαίκτες του. Κάτι που επιβεβαίωσε και στη συνέχεια στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. «Πριν δύο εβδομάδες που βγήκα εγώ υποψήφιος δεν έκανα κανένα θέμα».

«Μπαίνετε στη φωτιά και δεν λέτε καλημέρα» τόνισε, με νόημα, ο Γιώργος Κόρομι στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος που είναι ο ένας υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Mπλε, αλλά και ο Τζέιμς που πιστεύει ότι θα ήταν ο επόμενος είπαν ότι θα κυνηγήσουν τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έτσι ώστε να έχουν απέναντι τους δυο Kόκκινους.

 

Συγκεντρωμένοι στον στόχο τους που δεν είναι άλλος απο τη νίκη δήλωσαν και οι Kόκκινοι. Ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε στην… φουρτούνα που έχει πιάσει τους Mπλε, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατηγόρησε τον Τζέιμς ότι απομονώνεται από την υπόλοιπη ομάδα λόγω στρατηγικής. Η απάντηση του Ροδίτη ήταν πως επειδή το Survivor σύντομα θα γίνει ατομικό θα συνέφερε πολλά άτομα να μην είναι στο παιχνίδι αυτός και ο Νίκος.

 

 

Ο στίβος μάχης με νεροτσουλήθρα, κολύμπι στην πισίνα, εμπόδια ισορροπίας και στόχους… μπασκετικούς ήταν οικείος για τις δυο ομάδες. Το πάθος για τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας περίσσευε σε Mπλε και Kόκκινους, με το ματς να πηγαίνει στο 9-9.

Στο Flag Race οι Mπλε θα έπαιζαν με Μαριαλένα και Τζέιμς και οι Kόκκινοι με Καρολίνα και Σάκη. Η Μαριαλένα πρόλαβε και σήκωσε πρώτη σημαιάκι, όμως ο Τζέιμς δεν ήταν πιο γρήγορος από τον Σάκη που έφτασε πρώτος στους στόχους. 

Ο τερματοφύλακας δεν είχε το σημάδι της καρατέκα φιλενάδας του η οποία έβαλε τα δυο καλάθια και χάρισε τη νίκη με 10-9 στους Mπλε.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής εξήγησε τη στρατηγική της ομάδας του και την απόφαση να αφήσουν την Μαριαλένα να σουτάρει απέναντι στο άλλο της μισό τον Σάκη και να τον… πετσοκόψει.

Ξενερωμένοι από την ήττα δήλωσαν οι Kόκκινοι, με τον Σάκη να λέει ότι ο μαθητής έβαλε τα γυαλιά στον δάσκαλο, σημειώνοντας πως αυτός ήταν που πήγε για πρώτη φορά τη Μαριαλένα σε αγώνα μπάσκετ.

 

Η ήττα χάλασε τους Kόκκινους με τον Τριαντάφυλλο να ζητάει από τους συμπαίκτες του να του δώσουν την ευκαιρία να βγει απέναντι στον Τζέιμς.

Σε αναμμένα κάρβουνα όμως κάθεται και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος βλέπει τον εαυτό του για δεύτερη φορά στον… τάκο.

 

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας Σάκης και Ηλίας ήταν αυτοί που έμειναν μέχρι τέλους, με τον Μπόγδανο να κρατάει λίγο περισσότερο του Κατσούλη και να φοράει το κολιέ στο λαιμό του.

Αμέσως μετά το πέρας της μονομαχίας, ωστόσο, ο τραγουδιστής και παίκτης της Kόκκινης ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική του φόρτιση.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε προς τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό πως «είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, δεν θα το κρύψω, γιατί σε αυτό το παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός δένεσαι με κάποια άτομα και… Συγνώμη».

«Δεν θέλω να χάνουμε άλλες ασυλίες και δεν θέλω να φεύγουν άτομα από δω» πρόσθεσε ο τραγουδιστής δακρυσμένος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να σπεύδουν αρχικά πλάι του για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της κόκκινης ομάδας να τον αγκαλιάσουν».

 

Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν ένιωσε χαρούμενος που κέρδισε την ατομική ασυλία, ενώ και ο Παύλος Γαλακτερός που έχει την ατομική ασυλία στους μπλε θεωρεί πως πλέον είναι πολύ δύσκολες οι επιλογές, αν και ο ίδιος έχει καταλήξει στο ποιον θα ψηφίσει.

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ένιωσε στεναχωρημένη που έβαλε το χεράκι της να βγει στον… τάκο ο Ντάφυ, με τον Σάκη να λέει στον τραγουδιστή ότι έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του Αλέξη Παππά.

 

Στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος έφερε μαζί του και τον φρέσκο και ανανεωμένο αυτή τη φορά «Αλέξη» ανακοινώνοντας πως στη συνέχεια έχει κάτι να πει, ενώ για ακόμα μια φορά υπήρξε ένταση για τη στάση του Νίκου και του Τζέιμς.

 

Oι Kόκκινοι όπως ήταν αναμενόμενο έβγαλαν για 9η φορά στον… τάκο τον ρέκορντμαν Τριαντάφυλλο.

 

Οι έχοντες την ατομική ασυλία Παύλος Γαλακτερός και Ηλίας Μπόγδανός έδωσαν τους  Τζέιμς Καφετζή και  Γιώργο Ασημακόπουλο, αντίστοιχα και εξήγησαν τους λόγους της απόφασης τους.

 

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους υποψήφιους προς αποχώρηση με τον Τζέιμς να ζητάει να μιλήσει πρώτα ο… Αλέξης Παππάς. Ο «Ντάφυ» προσπάθησε να εξηγήσει ότι στόχος του είναι να ολοκληρώσει το έργο του ηθοποιού να βγάλει εκτός Survivor τον «πρίγκιπα». Η Μαριαλένα έβαλε τρεις τίτλους «στρατηγική, θυματοποίηση και δωροδοκία» και εξήγησε τι εννοεί. Με τους Νίκο και Τζέιμς να ανεβάζουν πίεση με αυτά που άκουγαν. Οι τέσσερις υποψήφιοι ζήτησαν από το κοινό να τους κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της