Το καλύτερο πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

 

 

Δοκιμασία για γερά νεύρα για τους 10 φιναλίστ του #MasterChefGR! Ο ανοιχτός πόλεμος Διονύση και Ιωάννη με τη Μαρίνα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά την αποχώρηση της Λίας Μακροστέργιου, διαμορφώθηκε και η τελική 10αδα του διαγωνισμού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η Λία του #MasterChefGR τραγουδούσε στα μπουζούκια! φωτογραφίες και βιντεο σε νυχτερινά κέντρα!

 

Μια εικόνα, λένε, είναι χίλιες λέξεις! Αυτό ακριβώς περιγράφει την έκφραση στα πρόσωπα των επίδοξων μαγείρων του διαγωνισμού μόλις μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef 5 και αντικρίζουν ένα κόκκινο και ένα μαύρο κουτί.

Η αγαπημένη Ματριόσκα ή αλλιώς γνωστή στο ευρύ κοινό και ως Μπάμπουσκα τι εκπλήξεις κρύβει άραγε για τους δέκα καλύτερους; Και επειδή ο χρόνος μερικές φορές έχει αποδειχθεί πολυτιμότερος των υλικών, κάποιοι διστάζουν ενώ άλλοι… σηκώνουν κουτιά μέχρι τέλους.

Με το ρίσκο να ευνοεί κάποιους και να δίνει τελικά ένα ιδανικό προβάδισμα στον νικητή ή τη νικήτρια του Mystery Box, το Τεστ Δημιουργικότητας καταφέρνει να δυσκολέψει τους υποψήφιους.

Η κάρτα ασυλίας μπαίνει στο ράφι μέχρι την επόμενη σεζόν του MasterChef και από εδώ και πέρα ο καθένας θα προχωρήσει χωρίς την πολύτιμη βοήθειά της.

 

Το συγκεκριμένο Mystery Box αποδείχτηκε όντως... ζόρικη διαδικασία για τους 10 φιναλίστ αφού για ακόμα μία φορά μπήκαν στη διαδικασία να διαλέξουν ανάμεσα σε υλικά αλλά και τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους. Όσα περισσότερα υλικά κέρδιζαν, τόσο λιγότερα λεπτά για να μαγειρέψουν είχαν στη διάθεσή τους.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ξεχώρισαν από τις προσπάθειες αυτές της Μαρίνας, του Τζιοβάνι και της Μαργαρίτας.

Μία όμως από τις παραπάνω προσπάθειες ήταν αυτή που ξεχώρισε και ανήκε στη Μαρίνα η οποία φυσικά δήλωσε πανευτυχής για το αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους κριτές να εκθειάζουν το πιάτο της Μαρίνας:

 

 

Στη συνέχεια, όπως συμβαίνει για τον νικητή του Mystery Box, η Μαρίνα άκουσε τα αβαντάζ που είχε σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Όπως της είπαν οι κριτές, είχε το δικαίωμα να αποφασίσει αν θα μαγείρευε στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας ενώ αμέσως μετά είχε στη διάθεσή της διάφορα ψάρια για να τα μοιράσει στους συμπαίκτες της.

Ανάλογα με τις επιλογές της, θα δυσκόλευε ή θα διευκόλυνε τους συμπαίκτες της. Στη δεύτερη κατηγορία έθεσε ξεκάθαρα τον Διονύση με τον οποίο πλέον έχουν κηρύξει ανοιχτό πόλεμο.

Η Μαρίνα αποφάσισε να του δώσει το χριστόψαρο για να τον δυσκολέψει όπως πίστευε όμως εκείνος, με πολλή αυτοπεποίθηση και σχεδόν ειρωνικά δήλωσε on camera πως είναι χαζή η Μαρίνα αν πιστεύει πως με ένα τόσο καλό και νόστιμο ψάρι θα τον δυσκόλευε.

Μάλιστα, τα αίματα... άναψαν όταν η Μαρίνα είπε ενώπιον των κριτών πως ο Διονύσης της είχε κάνει ψυχολογικό πόλεμο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πως θέλει και η ίδια τώρα να κάνει το ίδιο τώρα που της δίνεται η ευκαιρία.

 

Το τεστ δημιουργικότητας προκάλεσε μεγάλες εντάσεις μεταξύ των παικτών, με κεντρικά πρόσωπα τη Μαρίνα, τον Ιωάννη και τον Διονύση. 

Η Μαρίνα τελικά εν μέρει πέτυχε τον στόχο της, καθώς ο Ιωάννης, σύμφωνα με τους κριτές δεν είχε μαγειρέψει καλά στο τεστ δημιουργικότητας.

Οι κριτές έσκασαν στα γέλια μόλις είδαν το πιάτο του Νίκου
 

 

Παραλίγο να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση και ο Διονύσης ο οποίος όμως τελικά κατάφερε να περάσει στον εξώστη.

Στο τεστ δημιουργικότητας, το καλύτερο πιάτο είχε ο Αλέξανδρος ο οποίος άκουσε τα καλύτερα λόγια από τους κριτές.

Όμως οι τρεις παίκτες που δεν είχαν καλή μέρα, άρα αυτόματα έβγαιναν και υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ανούς η οποία παράψησε το ψάρι της, ο Ιωάννης που είχε τοποθετήσει στο πιάτο του δυσανάλογα την πατάτα και το ψάρι που του δόθηκε να μαγειρέψει αλλά και ο Τζιοβάνι ο οποίος βρέθηκε σε αυτή τη θέση για πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού.

 

Δες απόψε

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά