Τελικά το βίντεο κλιπ του «El Diablo» είναι και αντιγραφή;

 

Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της #Eurovision2021 τον Μάιο του 2021 με το τραγούδι «El Diablo», του οποίου το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cypru

Μετά τον εγχώριο σάλο που προκάλεσε ο τίτλος του τραγουδιού, με τους θεολόγους να αντιδρούν αλλά και μερίδα πιστών να απειλούν μέχρι να κάψουν και το Ρικ, μια νέα εξέλιξη έφερε τα πάνω κάτω και σε ό,τι αφορά το videoclip, αφού βρέθηκε να είναι αντιγραφή γνωστού ξένου τραγουδιού με την τραγουδίστρια Zara Larsson να παίρνει θέση.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού η Έλενα Τσαγκρινού έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στην αρχή εμφανίζεται μόνη, ενώ στη συνέχεια την πλαισιώνουν άνδρες χορευτές. Πίσω από τη δυναμική χορογραφία βρίσκεται η Chali Jennings, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη έχει αναλάβει το ενδυματολογικό κομμάτι της κυπριακής αποστολής, με την τραγουδίστρια να φορά δημιουργίες της.

Μετά την πρώτη του τηλεοπτική προβολή από το ΡΙΚ, το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ενώ την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα, θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Τελικά το «El Diablo» είναι αντιγραφή;

Κι ενώ το βίντεο κλιπ δεν έχει παρά λίγες μόνο ώρες που κυκλοφόρησε, ήδη έχει αρχίσει να γίνεται συζήτηση για αν το «El Diablo» είναι μία καλή επιλογή για τη Eurovision, ενώ η σύγκριση της Έλενας Τσαγκρινού με τη Lady Gaga, την Μiley Cyrus, την Ελένη Φουρέιρα και την Τάμτα ήταν αναπόφευκτη. Την ίδια στιγμή η σύγκριση δεν περιορίστηκε μόνο σε εγχώριο επίπεδο, καθώς χρήστες στα social media μιλούν για «αντιγραφή» του «El Diablo» από το «Love Me Land» της δημοφιλούς ποπ σταρ Zara Larsson.

Στον απόηχο του σχολιασμού για το αν τελικά το τραγούδι θυμίζει έντονα το «Love Me Land» της Zara Larsson, η ίδια η ποπ σταρ έκανε μία ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: «Επιτρέψτε μου να καλέσω το κορίτσι μου Mia Khalifa γρήγορα».

 

Για να μπορέσει κανείς να καταλάβει το νόημα αυτής της λεζάντας αρκεί να θυμηθεί ότι τον Ιούλιο του 2020, σε μια διαδικτυακή συζήτηση της Zara Larsson με τη διάσημη πορνοστάρ Mia Khalifa, κατηγορήθηκε από εκείνη ότι η μουσική της είναι για τα «σκουπίδια» και καθόλου πρωτότυπη, ισχυριζόμενη ότι το βίντεο κλιπ της Larsson για το τραγούδι «Love Me Land» ήταν αρκετά ίδιο με το «Hourglass» της Alice Chater. Τότε η Larsson ευχαρίστησε τη Mia Khalifa για τη δωρεάν διαφήμιση στο τραγούδι της με τη δεύτερη να καταλήγει να αποσύρει τα σχόλιά της και να ζητάει συγγνώμη.

Έτσι λοιπόν υπάρχουν δύο πιθανές ερμηνείες για το tweet της Zara Larsson σχετικά με το «El Diablo». Η μία λέει ότι η Larsson γίνεται μία άλλη «Mia Khalifa» και κατηγορεί την Έλενα Τσαγκρινού ότι δεν είναι αυθεντική. Η δεύτερη λέει ότι απλά κάνει πλάκα με το όλο θέμα των κατηγοριών για αντιγραφή στη μουσική.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη