Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να μπει στο σπίτι του #MasterChefGR

 

Το #MasterChefGR, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου, με σκοπό να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef! Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού! Συγκινητικές ιστορίες, γέλιο, ατυχήματα και η πρώτη ποδιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!

«Καλως ήρθατε στο νέο MasterChef! Καλή επιτυχία σε όλους μας! Οι συνθήκες φέτος είναι πολύ ιδιαίτερες. Να υπογραμμίσουμε εδώ πως η παραγωγή τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό. Έχουμε δημιουργήσει για όλους μας ανεξαιρέτως ένα κλειστό περιβάλλον προστασίας. Ξεκινάμε την αναζήτηση του MasterChef 5!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έταξε αλλαγές και αυτές είναι: Πρώτον δεν υπάρχουν ομάδες, δεύτερον από το πρώτο λεπτό που θα μαγειρεύετε εμείς θα είμαστε εδώ, τρίτη αλλαγή για πρώτη φορά στο MasterChef με μια μαγειρική διαδικασία, θα πάρετε κατευθείαν το εισιτήριο για το σπίτι, εάν πάρετε τρια ναι. Με δύο ναι θα διεκδικήσετε την είσοδό σας στο σπίτι, πηγαίνοντας στα bootcamps» ανέφεραν οι τρεις κριτές.

Ανάμεσα στους πρώτους διαγωνιζόμενους ήταν κι η Άννα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπορεί να μην έπεισε με τις μαγειρικές της επιδόσεις, αλλά το κέφι της ήταν διάχυτο σε όλο το πλατό.

Αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλασε με τον τρόπο που έριχνε αλάτι λέγοντας αν το κάνει για να τους ξεματιάσει ενώ όταν παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές (σουρβά), δεν μπορούσε να κρύψει την πολύ χαρούμενη διάθεσή της, λέγοντας ότι θέλει να κουρεύει, να μαγειρεύει και να χορεύει.

Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού το πιάτο της δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία, και πλέον θα μείνει μόνο με το όνειρό της να κουρέψει τους τρεις κριτές.

Ο Σταύρος

 
Την αποκάλυψη έκανε ο Εράλντο.
Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας του Λαρισαίου παίκτη, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον πλησίασε και ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ήταν και αυτή για τον τόπο καταγωγής του.
 
Ο παίκτης του είπε πως είναι από τη Λάρισα με τον Σωτήρη να του λέει πως πηγαίνει συχνά.
Και πώς όχι; Αφού η Λάρισα είναι και ο τόπος καταγωγής της κούκλας συζύγου του και συχνά επισκέπτεται την πόλη.
 
«Σας έχω δει κι εσάς αλλά και τον κύριο Ιωαννίδη», είπε με τον κριτή να παραξενεύεται και ρωτά τον Πάνο για τις επισκέψεις του στη Λάρισα.
 

Πρεμιέρα με ατυχήματα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο για την Λία.

Η παίκτρια όχι μόνο κόντεψε να ξεχάσει το βασικό της υλικό που ήταν η πάπια αλλά είχε κι ένα ατύχημα στο χέρι.

Δεν ήταν όμως η μόνη της αστοχία αυτή καθώς, όπως της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Την στιγμή της κρίσης λοιπόν, δηλαδή την ώρα που οι τρεις κριτές δοκίμασαν το πιάτο της και εκείνη περίμενε την απόφαση τους, παρά το γεγονός ότι το πιάτο της δεν ήταν έτσι όπως το περίμεναν, τα σχόλια δεν ήταν όλα αρνητικά.

Ο Πάνος Ιωάννιδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στάθηκαν στη γεύση και στο στήσιμο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως την έκανε μια παρατήρηση.

«Νομίζω ότι η χειρότερη εικόνα σου δεν έχει να κάνει με το πιάτο σου. Έχει να κάνει με τον πάγκο σου και τη δική σου εικόνα. Παραβίασες κάποιους πολύ βασικούς κανόνες. Ασφάλεια, καθαριότητα, πειθαρχία. Το φαγητό στο πιάτο, δεν έχει κάποιο σοβαρό λάθος. Δεν μπορώ όμως να διαγράψω και όλα τα προηγούμενα, που μόλις σου είπα», της είπε.

Την πετσόκοψε ο Ιωαννίδης σε χρόνο ρεκόρ

Η Ιφιγένεια, μία μητέρα δύο παιδιών συγκίνησε τους κριτές με την προσωπική της ιστορία. 

Η Ιφιγένεια η οποία στάθηκε με το πιάτο που είχε ετοιμάσει μπροστά στους κριτές, δεν έκρυψε ότι είναι μαχήτρια της ζωής αφού όπως εξομολογήθηκε σε Κουτσόπουλο, Κοντιζά και Ιωαννίδη, είναι 13 χρόνια τώρα χωρισμένη και μεγαλώνει μόνη της τους δύο γιους της 16 και 18 χρονών.

Όπως είπε η Ιφιγένεια, δουλεύει συνεχώς και από τότε που θυμάται τον εαυτό της είχε αφοσιωθεί στα παιδιά της και το μεγάλωμά τους χωρίς όμως να κάνει ποτέ κάτι για την ίδια.

Η ίδια τόνισε πως μάλλον είχε έρθει η ώρα για να κάνει κάτι που αγαπάει πολύ, τη μαγειρική. Μάλιστα, μαγείρεψε ένα πιάτο με noodles.

Όμως το πιάτο της δεν ήταν επιτυχημένο και έτσι οι κριτές αναγκάστηκαν να της δείξουν την πόρτα της εξόδου, λέγοντάς της όμως πως δεν πρέπει να πάψει να κάνει όνειρα για το μέλλον, ούτε να το βάζει κάτω για να κυνηγήσει το όνειρό της.

 
Ενθουσιασμένοι οι τρεις κριτές με το πιάτο του Ηρακλή.
 
Στόχος του, όπως ο ίδιος ο παίκτης είχε πει από την αρχή ήταν να πάρει μια ποδιά και να περάσει απευθείας στο σπίτι του MasterChef και ναι, τα κατάφερε. Μπορεί να είχε άγχος όμως φάνηκε πως ήταν δημιουργικό αφού κατάφερε με το πιάτο του, το οποίο ήταν πολύ εκλεπτυσμένο με μύδια και κουνουπίδι με μια μορφή πολύ σικάτη, να πάρει τρία «ναι», να κερδίσει την λευκή ποδιά και μπει κατευθείαν, χωρίς καμία άλλη δοκιμασία στο σπίτι του ριάλιτι.
 
«Ο στόχος μου είναι να κερδίσω», είπε ο παίκτης με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: «Συνέχισε να μας φέρνεις τέτοια πιάτα και νομίζω ότι έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεθείς φέτος στον τελικό».
 
Μια ατάκα που δεν λέει εύκολα ο κριτής αφού είναι αρκετά απαιτητικός. Κι όμως το πιάτο αυτό κατάφερε να τον πείσει. Τόσο ο Πάνος Ιωαννίδης όσο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είπαν το «ναι» και έτσι έφυγε από το πλατό φορώντας την λευκή ποδιά.
 

Ένας Αρμένιος επιχειρηματίας, συγκίνησε με την ιστορία ζωής του. 

Ο Σερόπ ο οποίος έχει δικό του μαγαζί εστίασης στα Σπάτα, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο μαγειρικό ριάλιτι.

Ο νεαρός επίδοξος σεφ ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν είναι επαγγελματίας, είχε φτιάξει ένα πιάτο με ψάρι που είχε δει στο περυσινό MasterChef.

Την ώρα που ήταν μπροστά στους σεφ και περίμενε την ετυμηγορία τους, ο νεαρός επιχειρηματίας ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής του, αποκαλύπτοντας πως κάποτε ζύγιζε 180 κιλά. Όμως, στην προσπάθειά του να πιάσει δουλειά σε κουζίνα, κάποιος του είπε ότι δεν μπορούσε να τον προσλάβει λόγω του βάρους του και έτσι πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση για να χάσει βάρος.

Τrailer Δευτέρα 25.1.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»