Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Tα πρόσωπα που θα αρμέξουν την αγελάδα στη νέα all celebrity «Φάρμα»

  24/01/2021 09:19
Tα πρόσωπα που θα αρμέξουν την αγελάδα στη νέα all celebrity «Φάρμα»

Tα πρόσωπα που θα αρμέξουν την αγελάδα στη νέα all celebrity «Φάρμα»

  24/01/2021 09:19

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή του πρότζεκτ «Φάρμα» στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 45 ρομποτικές κάμερες τοποθετούνται που θα καταγράφουν τα τεκταινόμενα σε όλους τους χώρους όλο το 24ωρο. Το υλικό αυτό θα αξιοποιείται ώστε τα επεισόδια να είναι πιο «εμπλουτισμένα». Ποιοι θα θα φυτέψουν ραπανάκια για την όρεξη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Κατόπιν πολλαπλών σκέψεων για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ριάλιτι «Φάρμα», οριστική είναι πλέον η απόφαση του Ομίλου πως θα αξιοποιηθεί σε κεντρική θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Όσον αφορά τη σύνθεση του παιχνιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real life», εξετάστηκαν διάφορες εκδοχές με συνδυασμό επωνύμων και μη παικτών, χωρισμένων σε δύο ομάδες ή σε μια κοινή, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός συμμετοχών. Ο σχεδιασμός για την «Φάρμα», όμως, καταλήγει κατά πάσα πιθανότητα σε all celebrity εκδοχή, δηλαδή θα μπουν στην αγροτική κατοικία μόνο επώνυμοι παίκτες.

Ήδη πραγματοποιούνται εντατικά επαφές με «διάσημους» διαγωνιζόμενους, ενώ η οριστική απόφαση για το ριάλιτι να μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 αναβαθμίζει το πρόγραμμα στα μάτια όσων σκέφτονται να που το «ναι».

Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για τη «Φάρμα» και μίλησαν στην κάμερα είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μαρία Μιχαλοπούλου, η γνωστή ως αγρότισσα του GNTMgr, η Μαρία Φραγκάκη και την Ιρένε Τροστ.

Ερωτιμάτικό, ωστόσο, παραμένει για τον σταθμό η ζώνη μετάδοσης που θα μπει «Φάρμα».

Το σενάριο για την «Φάρμα» περιλαμβάνει τρία επεισόδια μεγαλύτερης διάρκειας, τα οποία θα αξιοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Η πρεμιέρα του αγροτικού ριάλιτι τοποθετείται μέσα στον Μάρτιο…

3807116233443455 παικτες-η-φαρμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας