Εξώδικο «βόμβα» της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Αcun – «Με κρατούσαν φυλακισμένη»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Kατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη, με άρρενα υπάλληλό σας που μου χορηγούσε καθημερινώς 3 ηρεμιστικά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκε από το #SurvivorGR All Star ύστερα από παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού, ωστόσο μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα δεν έφυγαν απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τώρα η 25χρονη πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης στέλνει εξώδικο «βόμβα» στον Ατζούν Ιλίτζαλι και στην εταιρεία παραγωγής, τονίζοντας πως την κρατούσαν όμηρο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην #SuperΚατερίνα. 

Πιο συγκεκριμένα, το εξώδικο που έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου γράφει, μεταξύ άλλων: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου.

Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσα κάθε κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα… 

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

 

  

  

  

  

  

  

  

  

Η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Βάσια Καπερνάρου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η εντολέας της και εξηγεί όσα η ίδια διεκδικεί από την Acun Medya.

«Ένιωθε άγχος, δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της, για να τους ενημερώσει ότι είναι καλά. Η τελευταία τους εικόνα που είχαν από αυτήν ήταν η ίδια να αποχωρεί ταραγμένη από το Συμβούλιο», καταγγέλλει η κυρία Καπερνάρου, αναφέροντας ότι ζητούν αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν έχει υπάρξει παραβίαση των όρων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»