«Δεν το ξέρω για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά. Πρώτη φορά το ακούω»

#SurvivorGR: Η Καρολίνα απαντά πρώτη φορά για τον Μπο, τη γνωριμία, το ειδύλλιο και τις τρυφερές στιγμές με τον Πρίαμο: «Χτυπήθηκα στον στίβο της αγάπης» - Η μητέρα της ξεσπά: «Δεν θέλαμε ο Μπο να μιλάει για την Καρολίνα, του το είπα τρεις φορές»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Καρολίνα Καλύβα, στην πρώτη συνέντευξή της μετά την αποχώρηση από το #SurvivorGR All Star, μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο  στο #PrwinoMas και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μεταξύ άλλων, απάντησε για τα τρυφερά τετ α τετ με τον Μάριο Πρίαμο στις «κρυφές» τους συναντήσεις, ξεκαθάρισε ότι δεν τον γνώριζε πριν από το ριάλιτι ενώ δεν ήξερε και για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου.

 

 

Η γνωριμία με τον Μάριο Πρίαμο και οι κρυφές συναντήσεις

«Τον Μάριο τον γνώρισα στα γραφεία της #AcunMedya, δεν τον γνώριζα. Στη ζωή είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά.  Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με αρχές και τον θαυμάζω» είπε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα στο #PrwinoMas.

«Οι συναντήσεις μας δεν ήταν τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε που πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ σε αυτό. Αναφέρθηκα στο ότι η «αγάπη δεν έχει όρια», γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν τη ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής» πρόσθεσε.

«Το είχαμε καταλάβει ότι η κάμερα μας είχε καταγράψει»

Η Καρολίνα Καλύβα απάντησε και για τη στιγμή που η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. «Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι “ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”».

Η απάντηση για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο #SurvivorGR All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

«Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο» πρόσθεσε.

Η απάντηση για το «στημένο» ειδύλλιο

«Στημένο; (γέλια) Έχει ακουστεί αυτό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα. Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας» σημείωσε η Καρολίνα Καλύβα.

 

 

 
 

Eκτός από τις απαντήσεις που μοίρασε για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο και τα τρυφερά τετ α τετ τους μέσα στο παιχνίδι, ρωτήθηκε και για τον Μπο.

«Με τον Μπο ήμασταν μαζί περίπου έναν μήνα. Ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social media, ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο γιατί δεν το κρατούσαμε κρυφό. Ο Μπο είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας, ήταν κάτι που είχα δεχτεί κι εγώ η ίδια από την αρχή» ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

Αν συνέχιζε την πορεία της στο #SurvivorGR All Star και ο Μπο έμπαινε στο παιχνίδι, πώς θα αντιδρούσε; «Θα ήταν σαν θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω face to face κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή τα έφερε έτσι να γίνουν έτσι» σημείωσε η Καρολίνα Καλύβα.

«Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Αμέσως με το που ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. (…) Ο Μπο ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι είχε στο τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και για μένα καλώς το έκανε, τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχείο. Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο Μπο είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι νοήμων. Η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο» δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα.

 
 
 

 

 

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το ριάλιτι και στις πρώτες δηλώσεις της μίλησε μεταξύ άλλων και τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη και τη  Ασημίνα Χατζηανδρέου εκτός παιχνιδιού

Όσον αφορά τον Νίκο Μπάρτζη είπε: «Τον Νίκο τον ξέρω καλύτερα από όλους στο παιχνίδι, γιατί είμαστε από την ίδια περιοχή. Ξέρω ότι οι σκέψεις του πολλές φορές ερχόντουσαν από τον Σπύρο Μαρτίκα. Είναι πολύ καλό παιδί όμως. Πιστεύω πως καθοδηγείται από τον Σπύρο Μαρτίκα».

Όσον αφορά την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη σχέση τους, είπε η Καρολίνα Καλύβα:

«Δεν ήμασταν ποτέ κοντά με την Ασημίνα, γιατί δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας. Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι, είχαμε κάποιες κουβέντες αλλά δεν συνδεόμασταν εγκεφαλικά πολύ. Δεν κάναμε παρέα. Όταν αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή έκανε κακό στον άνθρωπο που είναι έξω. Είναι κατινιά, γιατί δεν έδωσα σε κανένα το δικαίωμα να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Είναι ένα λέπτο ζήτημα, γιατί δεν έχει υπάρχει πρόσβαση στον έξω κόσμο, αλλά της δίνω το ελαφρυντικό της ηλικίας της».

 
 

 

 

Mητέρα Καρολίνας: «Δεν θέλαμε ο Μπο να μιλάει για την Καρολίνα, του το είπα τρεις φορές»

«Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι. Τώρα με το αυτοκίνητο.»!

Και τόνισε: «Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή.»!

Και συνέχισε λέγοντας στη Φαίη Σκορδά: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του #SurvivorGR All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι.»!

Δεν το θεωρούσαμε σωστό να βγει αυτή η προβολή πανελλήνια γιατί ήταν ενός μηνός η σχέση τους. Μου έλεγε εντάξει, την αγαπώ. Δεν θέλω να πω περί καλών προθέσεων, το αφήνω, φεύγει. Το focus της όλης ιστορίας ήταν η προκοπή της αγωνιστικά.

Ο Μπο το παράκουσε τρεις φορές… Τον κάλεσε ο γιος μου, όταν βγήκε στην κυρία Μπακοδήμου κι αφιέρωσε τρία τέταρτα της τηλεοπτικής του ώρα για την Καρολίνα. Ο γιος μου του είπε σε παρακαλώ πολύ σταμάτα αυτό το πράγμα…», κατέληξε η μητέρας της Καρολίνας Καλύβα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»