O Λαζόπουλος «στόλισε» ξανά την Ντενίση, σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Λαζόπουλος κατά Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη» - Ο «ποταμός» πήρε και τον Κοκλώνη - Η αφοπλιστική απάντηση του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση ξανά στα “μαχαίρια”, με την πάλαι ποτέ κόντρα τους να αναζωπυρώνεται μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με τον δικό του... σατιρικό τρόπο, τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος στο «newsbreak».

Και συνέχισε φέρνοντας ως παράδειγμα: «Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

«Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;» κατέληξε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νίκο Κοκλώνη.

Δες το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή #ToPrwino

 

 

 

Μέσα από το #PrwinoMas, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε την απάντησή του και μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.

«Καταρχάς στεναχωρήθηκα πιο πολύ με όσα είπε για την Μιμή Ντενίση παρά για εμένα. Προφανώς, ο κύριος Λαζόπουλος είναι πικραμένος επειδή τα τηλεοπτικά project που πρότεινε στην εταιρεία παραγωγής Barking Well απορρίφθηκαν από τους σταθμούς που τα εξέτασαν στη συνέχεια», δήλωσε.

Αιχμηρό ήταν και το σχόλιο που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Λάκη Λαζόπουλο. Η δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων: «Το να πεις ότι είναι ένα μάτσο ηλίθιοι είναι κριτική; Η κριτική δεν έχει όρο «ηλίθιο» μέσα. Δεν είναι κριτική αυτό. Ο «ηλίθιος» δεν είναι προσδιορισμός κριτικής, είναι προσωπική ύβρις».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»