Η τηλεοπτική συνάντηση του Harry με τον Τοm Hanks στο #TheLateShow

O Harry αποκάλυψε το επικό παρατσούκλι του... μορίου του & άφησε άφωνο τον Stephen Colbert!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένος στην αμερικανική σατιρική εκπομπή #TheLateShow με παρουσιαστή τον Stephen Colbert βρέθηκε πρόσφατα ο πρίγκιπας Harry. 

Το όνομα του πρίγκιπα Harry έχει γίνει viral στον ξένο Τύπο και τα social media, αφού τα πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει τους τελευταίους μήνες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την ταραχώδη σχέση του με το παλάτι.

Ο δούκας του Sussex έχει δείξει ότι δεν ανήκει στους γαλαζοαίματος σνομπ πρίγκιπες. Προτιμά να κάνει χιούμορ και να αποκτά έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών, μακριά από τα αυστηρά πρωτόκολλα της οικογενείας. 

Δεν είναι λίγες οι γνωριμίες που έχει κάνει από τον κόσμο του Χόλιγουντ. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Tom Hanks, με τον οποίο έκαναν μία κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Stephen Colbert #TheLateShow.

Καλεσμένος του σόου ήταν ο πρίγκιπας Harry, αλλά η παρουσία του θύμιζε περισσότερο... σταρ του Χόλιγουντ!

Σε αυτό το μοτίβο κινήθηκε και η παραγωγή της εκπομπής, με αποτέλεσμα ένα χιουμοριστικό κλιπ που γύρισε ο Harry μαζί με τον Tom Hanks στα παρασκήνια.

Στο βίντεο, ο Stephen Colbert  φαίνεται να περιμένει τον καλεσμένο του μπροστά σε ένα κόκκινο χαλί με μουσικούς που άρχισαν να παίζουν τη στιγμή που μπήκε μέσα ο Harry. Ο δούκας έσπευσε να τους σταματήσει όταν γρήγορα συνειδητοποίησε πως η μεγάλη υποδοχή δεν ήταν για εκείνον αλλά για τον Tom Hanks.

 

 

Ο πρίγκιπας Harry με αφορμή την προώθηση της αυτοβιογραφίας του, υπό τον τίτλο «Spare» (Ρεζέρβα), που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Μεταξύ άλλων, ο δούκας του Sussex δεν δίστασε να πιει σφηνάκια με τεκίλα με τον παρουσιαστή και να κάνει πιπεράτες αποκαλύψεις για ένα ταξίδι του στον Βόρειο Πόλο.

Ο πρίγκιπας Harryμάλιστα μετά από σχετική ερώτηση δε δίστασε να αποκαλύψει το παρατσούκλι του μορίου του. Αυτό είναι «Todger» (Πιπίλα) είπε ο Harry, εξηγώντας ότι ένιωσε τον τραυματισμό του από τον παγετό, μετά την επιστροφή του από την Αρκτική. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε και στην πριγκίπισσα Diana λέγοντας: «Αφού πέθανε, την έβλεπα στα όνειρά μου και νόμιζα ότι κρυβόταν και σχεδίαζε την επιστροφή της!».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»