#SurvivorGR Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία (10/01)! Φεύγει η Βρισηίδα

Ο Μάριος Πρίαμος σε ένα φλερτ που δεν περίμενε κανείς – «Συνέβη μια τρυφερή κίνηση»Απόψε η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας στο #SurvivorGR All Star - Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Νίκο Μπάρτζη και τα... υπονοούμενα για Βασάλο - Βαλαβάνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το #SurvivorGR All Star ξεκίνησε για τα καλά και Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται κάθε βράδυ στους στίβους μάχης με μοναδικό σκοπό τη νίκη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει μια οικειοθελή αποχώρηση, η οποία θα σοκάρει τους παίκτες.

«Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις να αποχωρήσεις τώρα» αναφέρει ο παρουσιαστής.

 

 

#SurvivorGR All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη 3η ασυλία; 

Οι Διάσημοι θα πάνε πιο μυαλωμένοι ώστε να κερδίσουν και να κάνουν το 2-1. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν ακόμα 2 παίκτες τους.

Aπό τους Mπλε υποψήφιος θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Πληροφορίες για προσθήκες που έρχονται:

Πέρα από Κόρομι ο οποίος μπαίνει, αλλά και την Κεφάλα που την περιμένουμε ακόμα δεν έχουμε κάτι άλλο από ονόματα για άμεση εισβολή πάντα.

 

 

Αντρική υπόθεση η πρώτη αποχώρηση – Τέσσερις άντρες στον τάκο

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, #PrwinoMas, τέσσερις παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και έναν δεν τον περιμένουμε να είναι με τίποτα και θα εκπλαγούμε όλοι!

 

 

Από τις πρώτες ημέρες του #Survivor All Star οι συμπάθειες και οι κόντρες των παικτών δεν άργησαν να έρθουν στο επίκεντρο του ριάλιτι επιβίωσης. Μέσα σε αυτό το κλίμα δημιουργήθηκε και το πρώτο φλερτ με πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο #PrwinoMas ο Νίκος Παρτσώλης, στο #SurvivorGR All Star ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει πολύ κοντά με μια συμπαίκτριά του.

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζητήθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά, φέτος συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωάννιδης είναι το ένα μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα. Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του, τονίζω όχι στην ομάδα, το αφήνω με ένα ερωτηματικό.

Είναι ένας πολύ μικρός χώρος που συναντιούνται όλοι οι παίκτες μαζί πριν μπουν στο συμβούλιο κι εκεί συναντιούνται πάλι όλοι μαζί μόλις βγαίνουν από το συμβούλιο. Εκεί συνέβη μια τρυφερή κίνηση. Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους», ανέφερε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

 

 

Κάποια στόματα βέβαια αναφέρουν έντονα το όνομα της Ελένη Χαμπέρη!

Αυτή τη φορά ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στην εκπομπή #TpPrwino πως πρόκειται για την Ελένη Χαμπέρη και ο Νίκος Μουτσινάς πιστοποιήσε!

 

 

Η αντιπαράθεση Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπάρτζη - Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος 

Αφορμή στάθηκε η παρομοίωση του Τάκη Καραγκούνια με τον Τριαντάφυλλο από την πλευρά του Μπάρτζη, λόγω του ότι «πετάχτηκε» να πει την άποψή του.

Έτσι, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παρακολουθούσε το ριάλιτι μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Νίκο Μπάρτζη απατώντας στην «κακία» του.

«Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά. Και εσύ σήμερα έβγαλες κακία για εμένα και πονηριά. Γιατί κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας; Πόσο σου λείπω ρε Νίκο δηλαδή; Εμένα σκέφτεσαι και εκεί;», έγραψε στην ανάρτησή του ο Νίκος Μπάρτζης.

 

 

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Νίκο Μπάρτζη και τα... υπονοούμενα για Βασάλο - Βαλαβάνη

«Ο Μπάρτζης είπε όσα είπε για πλάκα για τους φίλους του κι εγώ αυτά που ανέβασα (στο instagram) τα ανέβασα για τους φίλους μου, δεν έχει μόνο αυτός φίλους.

Όταν λένε κάτι για μένα, λέτε ότι μου τα λένε για πλάκα, δεν έχω βρει κάποιον σύμμαχο, οπότε για πλάκα κι εγώ… Καμία σχέση, με τον Νίκο μιλάμε συνέχεια (πριν το Survivor) είναι σαν να πεταχτεί ο Σάκης Κατσούλης να πει κάτι κακό για μένα, που εκεί εντάξει θα είναι η αποθέωση του αιώνα», απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

Για την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τη μεταξή τους σχέση και όσα γράφονται για τον χωρισμό τους.

«Καλό ζευγάρι, αγαπημένο ζευγάρι που δεν θα χωρίσει ποτέ! Ο γάμος θα γίνει σύντομα, ε τι άλλο να πω, εντάξει…» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Πιστεύεις ότι είναι δήθεν ο χωρισμός;

«Εννοείται αυτό. Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτας τους έγινε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ», ήταν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!