«Ήρθε όλη η οικογένεια του θαμώνα που χτύπησε τον Αντύπα και ζήτησε συγγνώμη»

Αντύπας: «Δεν φοβήθηκε», λέει η σύζυγος του για την επίθεση - «Ο κύριος έπαθε κρίση πανικού»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μία πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε ο τραγουδιστής Αντύπας από θαμώνα, την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Αντύπας δέχτηκε αδιανόητη επίθεση στη σκηνή - Σοκάρει το βίντεο

 

Ο λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας το «Είμαι στα χάι μου», όταν ξαφνικά ένας άντρας του όρμηξε, μιλώντας του σε έντονο ύφος και στη συνέχεια τον χτύπησε.

 

 

Οι δηλώσεις του νυχτερινού κέντρου

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε επάνω στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του», εξηγεί στενή συνεργάτιδα του Αντύπα.

Ο άντρας που γρονθοκόπησε τον πασίγνωστο τραγουδιστή έσπρωξε τη γυναίκα που έχει μπει στη μέση και τον πιάνει από το χέρι στην προσπάθειά του να του εξηγήσει.

Θαμώνες του μαγαζιού ανεβαίνουν στη σκηνή και απομακρύνουν τον άντρα για να τον αποτρέψουν από μία ακόμη επίθεση.

«Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα του και τον κατεβάσανε. Στο βίντεο μετά φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη», συμπληρώνει η συνεργάτις του τραγουδιστή.

Η σύζυγός του εξήγησε τον λόγο που ο άνδρας προέβη σε αυτή την κίνηση.

Μιλώντας στο #LiveNews, η ίδια εξήγησε ότι επρόκειτο για έναν πελάτη του οποίου η γυναίκα είχε λιποθυμήσει.

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε επάνω στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του» εξήγησε και πρόσθεσε: «Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα του και τον κατεβάσανε. Στο βίντεο μετά φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη».

«Ο Αντύπας δεν τρόμαξε, ήταν στον κόσμο του. Τραγουδούσε, το μαγαζί ήταν γεμάτο. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: ‘Ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη’. Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στη γυναίκα του» τόνισε η σύζυγός του.

Στο τέλος, όπως είπε, ο θαμώνας που επιτέθηκε στον τραγουδιστή ζήτησε συγγνώμη: «Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δεν χρειάστηκε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, συνήλθε. Είναι μία μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί, ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε».

Oι δηλώσεις του τραγουδιστή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή #HappyDay επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

«Η εξήγησή του είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Μου φαίνεται κι εμένα περίεργο», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

 

Η Αγγελική Ηλιάδη που τραγουδάει μαζί με τον ερμηνευτή και ο Κωνσταντίνος Δρούλιας που τράβηξε το βίντεο, περιγράφουν τι ακριβώς έγινε την επίμαχη στιγμή. 

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας εξήγησε: «Ανέβασα το βίντεο με την επίθεση στον Αντύπα, είναι μία στιγμή βίας που πρέπει να τιμωρηθεί, το έχω βιώσει κι εγώ».

Ενώ η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Ήμουν στο καμαρίνι, αλλά ενημερώθηκα αμέσως τι συνέβη. Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, ένας πελάτης με πήρε από την πίστα για να με πάρει μαζί του, θέλει ψυχραιμία».

Σημειώνεται ότι ο ίδιος, ο  κ. Αντύπας τοποθετήθηκε επί του περιστατικού και ανέφερε ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. «Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει», κατέληξε ο ερμηνευτής σε δηλώσεις του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!