Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές του #AsiaExpressGR - Πήραν τις 60.000€

#AsiaExpressGR: Η έκπληξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο - Η βιντεοκλήση που δέχτηκε ο Fipster από τη Μαίρη Συνατσάκη - Αποθεωτικά τα σχόλια στο Twitter

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για τελευταία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το συναρπαστικό #AsiaExpressGR, το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτό το επεισόδιο, στον μεγάλο τελικό, δύο ήταν τα ζευγάρια που βρέθηκαν να μονομαχούν για την πρώτη θέση στο ταξιδιωτικό ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον Fipster και τον Παύλο Γαλακτερό με τον Χρήστο Ζώτο. Μόνο ένα ζευγάρι, όμως, θα έφτανε στην κορυφή και θα επέστρεψε από την Ασία στην Ελλάδα με το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο τελευταίο απαιτητικό αγώνισμα, λοιπόν, έχοντας πάρει και δύναμη από βιντεοκλήσεις που είχαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οι τέσσερις φιναλίστ τα έδωσαν όλα για να τερματίσουν πρώτοι και να είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου ελληνικού #AsiaExpressGR.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδραση στην ατάκα της Χατζίδου για τα προσωπικά του  - Η ανάρτηση της Ευρυδίκης 

 

Η έκπληξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Λίγο πριν την αυλαία του ταξιδιωτικού ριάλιτι, όμως, ο γνωστός personal trainer δέχτηκε την πιο απρόσμενη έκπληξη, όπου του έδωσε μεγάλη χαρά.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία και εμφανίστηκε στην άλλη άκρη της γραμμής με βιντεοκλήση προκειμένου να του δώσει δύναμη για να φτάσει στο τέλος.

«Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον μεγάλο τελικό του Asia Express.

«Είτε νικητές να γυρίσετε, είτε όχι, για μένα είστε πρώτοι! Εντάξει, εσύ Κωνσταντίνε είσαι λίγο παραπάνω. Άντε. Και ο Φίλιππος όμως» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Κοίταξε, μήπως πάω εγώ στο δεύτερο Asia Express. Σας αγαπώ, να προσέχετε! Λίγο έμεινε! Βαστάτε γερά»,.

 

 
 
 
Η βιντεοκλήση που δέχτηκε ο Fipster από τη Μαίρη Συνατσάκη

Μετά την έκπληξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ακολούθησε ακόμη μια έκπληξη, αυτή τη φορά για τον Fipster.

Με τον Fipster επικοινώνησε η Μαίρη Συνατσάκη κάνοντας τον παίκτη να συγκινηθεί!

«Θέλω να προλάβω να σου πω ότι η καλή μας φίλη Κατρίνα και καλή μας φίλη Ντορέττα σου στέλνουν πάρα πολλές ευχές για επιτυχία και αγάπη. Και εγώ ολόκληρη σου στέλνω όλα αυτά και σε αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να γυρίσεις» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Παράλληλα η ίδια τον συμβούλευσε να αφήσει και αυτός μουστάκι και όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς, όπως είπε θα του πηγαίνει πολύ.

 

 

 

Έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκαν… νύχτα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Fipster, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο. Μια συνάντηση στην οποία θα μάθαιναν τόσο οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό ποιο ζευγάρι θα κέρδιζε τα 50.000 ευρώ στο #AsiaExpressGR.

Και η κορυφή στο #AsiaExpressGR είχε δύο ονόματα, τα οποία και «πέταξαν» από την χαρά τους στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παρουσιαστή. Μεγάλοι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster που πήραν τόσο το έπαθλο των 50.000 ευρώ όσο και το bonus έπαθλο των 10.000 ευρώ!

«Αν ρωτήσουμε όλους τους παίκτες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ποιος ήθελαν να είναι ο νικητής και ποιος δικαιούται να είναι ο νικητής θα έλεγαν ο Φίλιππος και ο Κωνσταντίνος. Δεν είμαι υπερόπτης, δεν λέω ποτέ μεγάλα λόγια αλλά δουλέψαμε πραγματικά, παίξαμε σε όλα τα races, πήραμε τα περισσότερα έπαθλα οπότε ήρθε η ώρα να πάρουμε το #AsiaExpressGR γιατί μας άξιζε» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

 

Αποθεωτικά τα σχόλια στο twitter

 

 

  

  

  

  

  

  

 

 

 

#AsiaExpressGR- 11.12.2022 - Το τελευταίο επεισόδιο!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου