Το θάψιμο στην Μενεγάκη για την συμπεριφορά στον Ουγγαρέζο συνεχίζεται ακάθεκτο

Σκορδά, Τσιμτσιλή στο φτυάρι: «Πώς είναι δυνατόν να το κάνει η Ελένη Μενεγάκη; Εκείνη την ώρα έκανε κακό στη δική της εικόνα. Ήξερε ότι αν φύγει από το πλάνο με τον Ουγγαρέζο, αυτό θα σχολιαστεί»

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της τοποθετήθηκαν στο #HappyDay για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον συνεργάτη της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο ο Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Μενεγάκη» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open και την Πένυ Καβέτσου.

«Επειδή είναι ένα θέμα που το έχουμε σχολιάσει εδώ, νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να το σχολιάζουμε. Γιατί αν έχει πρόβλημα ο Ουγγαρέζος, όπως φαίνεται να έχει, πρέπει να το αναλάβει να το διαχειριστεί. Νομίζω αδικούμε την Ελένη Μενεγάκη με αυτή την συζήτηση τελικά. Από τη στιγμή που κάποιος επαγγελματίας, ώριμα και συνειδητά, έχει και την ευθύνη της παραμονής» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε τα 7 δευτερόλεπτα της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης την περασμένη Παρασκευή.  

«Ο Ουγγαρέζος και ο κάθε συνεργάτης δεν είναι υποχρεωμένος να είναι με την Ελένη Μενεγάκη. Το επέλεξε. Για να το επέλεξε θα είχε τους λόγους. Αν σταματήσει να καλύπτεται, μπορεί να το διαχειριστεί» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

Τα επτά δευτερόλεπτα της κοινής τηλεοπτικής του συνύπαρξης Ελένης Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζου σχολίασαν στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά να τοποθετείται για την παρουσιάστρια στο #PrwinoMas.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι κανένας δεν θα ήθελε στην ομάδα του έναν άνθρωπο που είναι δυσαρεστημένος. «Απλώς τόση ώρα δεν συζητάμε αυτό. Δεν συζητάμε το γιατί μία γυναίκα με τέτοια εμπειρία, που είναι ένας γλυκός άνθρωπος που ακόμα μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της και από το περιεχόμενο, δεν έχει πειράξει κανέναν, για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Δηλαδή είναι τυχαίο; Χτύπησε το τηλέφωνο; Ή έφυγε γιατί ο Δημήτρης ξεκίνησε τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι πάθανε σοκ, δεν το περίμεναν… Παιδιά έφυγε από το πλάνο. (…) Και η Μενεγάκη δεν ξέρει ότι εκτίθεται, θα μπορούσε να είναι 3 λεπτά χαμογελαστή… Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει, αυτό θα σχολιαστεί» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Η εκπομπή είναι της Ελένης, και είναι 100 χρόνια της Ελένης σωστά; Και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη από ό,τι γνωρίζουμε. Δεν είναι φορετές από κάποιον και με το ζόρι ανέχεσαι τις επιλογές κάποιου. Άρα τίμησε και τον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο με μεταγραφή και είναι και το ψωμί τους. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα 7 δευτερόλεπτα. Μπορεί να μην της ταιριάζει και η χημεία.

Μπορεί ένας άνθρωπος να μην σου ταιριάζει, δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάποιες αλλαγές; Σαφώς έχει και το δικαίωμα μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον να κάνει κάποιες αλλαγές με ωραίο τρόπο. Αυτό το “7 δευτερόλεπτα” δεν το καταλαβαίνω. Έτυχε κάτι; Έπρεπε να πάει στην τουαλέτα; Ήθελε να δείξει κάτι; Κάτι στο μακιγιάζ; Αν έχεις ένα πρόβλημα, λες δεν θέλω να συνεχίσω» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά.

 

 

Η Σάσα Σταμάτη αφού ερωτήθηκε απάντησε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά για το θέμα.

«Με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια. Θαυμάζω πάρα πολύ ότι είναι δουλευταράς, πολύ έξυπνος, μορφωμένος, καλλιεργημένος. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, που κάθε Ελένη θα τον ήθελε δίπλα της. Έχω μιλήσει με το Δημήτρη, γιατί μιλάμε σε γενικότερο επίπεδο, όχι μόνο γι’ αυτό αλλά δε μου ‘χει πει κάτι άσχημο ο άνθρωπος»

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της