Σκορδά - Τσιμτσιλή παίρνουν θέση για τον Ουγγαρέζο και οι μπηκτές στην Μενεγάκη

«Είναι αυτό που παθαίνει κατά περιόδους η Ελένη Μενεγάκη και το ξέρουμε. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν ο Σάββας Πούμπουρας» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε εκδήλωση και φυσικά τον ρώτησαν για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι… μπαινοβγαίνει στον αέρα της εκπομπής.

«Εδώ είμαι, στην Ελένη και στο Mega. Αυτό ισχύει. Η εκπομπή είναι έτσι που ανάλογα με την θεματολογία, μπαινοβγαίνουμε στο πάνελ. Ήμουν σήμερα μια χαρά, δεν ξέρω αν με απολαύσατε. Σας δίνω λίγο… Είναι μια συμφωνία που έγινε εξαρχής» τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 1/11 στο #ΠρωινόΜας.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε ότι την έχει παραξενέψει που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίζεται πολύ λίγο χρόνο στην «Ελένη», ενώ η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της ανέφερε ότι γνωρίζοντάς τον φαίνεται ότι έχει κουραστεί από τις συνεχείς ερωτήσεις για το ζήτημα. 

 «Εγώ δεν τα μασάω τα λόγια μου, τον αγαπάω πολύ τον Δημήτρη και ποτέ δεν θα πω κάτι που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Επειδή τώρα δεν είναι ωραίο, που έχουμε μπει σε μία τηλεοπτική τροχιά, και λέμε αλήθειες για άλλους χώρους, να μην λέμε αλήθειες για τις τηλεοράσεις και τις εκπομπές.

Η αλήθεια είναι ότι όλους μας έχει παραξενέψει –χωρίς να έχει παραδεχτεί κάποια πλευρά κάτι- ότι ο Δημήτρης που είναι ένας από τους καλύτερους και πιο επιθυμητούς πανελίστες από τους εκπομπάρχες και τους παρουσιαστές, ότι πλέον εμφανίζεται πολύ λίγο χρόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία, δεν ξέρω αν είναι κοινή συναινέσει ωστόσο δεν είναι κάτι απλό και δεν είναι κάτι που να μπορώ να εξηγήσω» σημείωσε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν το επιλέγει ο Δημήτρης ή ένας συνεργάτης μίας εκπομπής. Γνωρίζοντας τον Δημήτρη, με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, με τα ρεπορτάζ που έχουν βγει μέχρι στιγμής, λίγο κουράστηκε και νιώθει αμήχανα. Θέλει να μπει μία τελεία. Τη δική του πλευρά τη γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κάτι.

Και προφανώς το συμβόλαιο του Δημήτρη ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  -όχι ενός απλού ονόματος- δεν συμβαδίζει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί κάποιος να είναι εκεί και να μην του δοθεί ποτέ ο λόγος και η ευκαιρία να αναπτύξει την άποψή του». 

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε ότι έχει επικοινωνήσει με το Mega και της έχουν τονίσει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

 

 

Μετά το τέλος των δηλώσεων και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο #HappyDay θέλησαν να σχολιάσουν τα όσα συμβαίνουν με τον γνωστό παρουσιαστή και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ο ίδιος πολύ γλυκά προσπάθησε να στρογγυλέψει τις εντυπώσεις και καλά έκανε. Ο Δημήτρης έφυγε από εκεί που ήταν γιατί θεώρησε ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Υπάρχει πρόβλημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είναι αυτό που παθαίνει κατά περιόδους η Ελένη Μενεγάκη και το ξέρουμε. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Τώρα κάτι δεν της κάθεται καλά. Η Ελένη αισθάνεται κάτι που δεν της ταιριάζει. Το να τον έχεις εγκλωβισμένο, να μην τον βγάζεις, να τον τιμωρείς…» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αυτό μου ακούγεται αρκετά σαδιστικό, απλά να κρατάς κάποιον, να τον βγάζεις και να τον ταλαιπωρείς; Ο Δημήτρης όταν πήγε ήξερε το πλαίσιο της εκπομπής» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου Αλέξη Μινωτή τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά & τα συνδικαλιστικά»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»