«Θέλησα να αποχωρήσω γιατί θύμωσα με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά»

Στην πρώτη συνέντευξη της Κάτιας μετά την αποχώρηση της από το #GNTMgr τα είπε όλα - «Από τη στιγμή που είμαστε όλες εκεί γιατί να κάνεις focus πάνω σε μία»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του #GNTMgr 5, αλλά τελικά το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, την είδαμε να αποχωρεί. Η Κάτια και η Μαρία είχαν τις δύο χειρότερες φωτογραφίες και βρέθηκαν στο bottom 2.

Το Golden Pass του διαγωνισμού μόδας του Star απέσπασε άσχημα σχόλια για τη φωτογραφία της, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν τα πήγε καλά στο σετ και ότι ζαλίστηκε αρκετά πάνω στο γιοτ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή! Αποχώρησε τεράστιο φαβορί του CNTM στο #GNTMgr! Kλάμα χωρίς τέλος! Τραγική η Καγιά! Στην προσπάθεια της να εμψύχωσει την Μιχαέλα καταρράκωσε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια! 

 

Λίγο πριν η Βίκυ Καγιά ανακοινώσει ποια από τις δυο κοπέλες αποχωρήσει η Κάτια πήρε τον λόγο λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί έχει φτάσει στα όριά της.

Λίγα λεπτά αργότερα η κριτής είπε πως ούτως ή άλλως θα ήταν εκείνη που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου.

 

 

Λίγο νωρίτερα η Βίκυ Καγιά στην προσπάθεια της να εμψύχωσει την Μιχαέλα ,έπεσε σε άλλο ένα τεράστιο ατόπημα, αφού με τον τρόπο που εκφράστηκε, καταρράκωσε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια! 

«Μικαέλα αυτή σου η εικόνα είναι σημειολογικά σωστή γιατί μόλις απελευθερώθηκες. Μόλις κατάλαβες τη δύναμή σου. Στο λέω μέσα από την καρδιά μου σαν μάνα και σαν μοντέλο, θέλω να κερδίσεις το #GNTMgr. Το θέλω! Θέλω να το πάρεις απόφαση και να λυσσάξεις και να κερδίσεις το GNTM. Θέλω να το κάνεις εσύ. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω για εσένα. Είσαι από τις πιο ωραίες γυναίκες, που έχω δει στη ζωή μου.»

Η Μικαέλα ξέσπασε σε κλάματα με τα αποθεωτικά σχόλια, ενώ ορισμένες συμπαίκτριές της έδειξαν την ενόχλησή τους.

 

 

Το πρωί της Τετάρτης (16/11), η  πρώην παίκτρια του GNTM 5 βρέθηκε στο πλατό του #Breakfast@star και μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς, αλλά και τι ήταν αυτό που τη στεναχώρησε.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα η αλήθεια. Δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν αυτό το σχόλιο από την Βίκυ Καγιά, γιατί ήμασταν όλες κάπως... εμείς τι κάνουμε εδώ πέρα αφού θέλεις να το πάρει Μιχαέλα;

Πιστεύω όλες ήμασταν μέσα για ένα σκοπό, ισοδύναμες, εννοείται για να το κερδίσουμε, έπρεπε να μας δει όλες με τον ίδιο τρόπο.»

Αργότερα αποκάλυψε για την οικειοθελή αποχώρηση της: «Κατάλαβα από την λήψη μου ότι θα έφτανα bottom. Ένιωσα αδικημένοι γιατί στο σετ με αποθέωναν. Πίστευα ότι είχα πάρα πολύ καλό σετ, τα κορίτσια μου είπαν μάλιστα ότι ήταν από τα καλύτερα. Έκανα με το φόρεμα μου διάφορες κινήσεις.

Πιστεύω ότι είχα μία πολύ καλύτερη λήψη από αυτήν που ήρθε στο πλατό. Αυτή ήταν η λήψη που ήρθε στο πλατό και δυστυχώς με πήρε bottom.»

«Αποφάσισα να αποχωρήσω γιατί ψιλό θύμωσα με το σχόλιο που ήθελε να κερδίσει Μιχαέλα το διαγωνισμό. Βασικά είχα πιεστεί γενικά μέσα στο διαγωνισμό αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τοποθέτηση της Βίκυς Καγιά. Δεν το είπα. Σίγουρα πρέπει να έχουμε γερό στομάχι για να κάνουμε μόντελινγκ.»

«Υπήρξαν στιγμές που ένιωθα διακρίσεις. Δεν είχαμε θέμα συγκεκριμένα με την Μιχαέλα αλλά πιστεύω όλα τα κορίτσια βλέπαμε τι γινόταν μέσα στο διαγωνισμό και γενικά η καθεμιά προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Το ίδιο θα αντιδρούσα αν αυτό γινόταν και για τη Μαρία που είναι φίλη μου. Από τη στιγμή που είμαστε όλες εκεί γιατί να κάνεις focus πάνω σε μία.»

«Τι να σας πω δεν ήσασταν μέσα στο σπίτι για να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ μας. Αυτά που βλέπει ο τηλεθεατής είναι αυτά που προβάλλονται στην τηλεόραση. Γενικά η Μιχαέλα ήταν και η τελευταία που έχει μείνει μεγαλύτερης ηλικίας, την είχαμε, μας πρόσεχε, αλλά με τα άλλα κορίτσια ήμασταν πιο κοντά λόγω της διαφοράς ηλικίας.»

«Εγώ θα μείνω για λίγο τώρα στην Αθήνα να δουλέψω και βλέπουμε»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»