Ο Στέλιος Κρητικός για το χωρισμό του: «Πώς το έκανα αυτό ρε εσύ;»

Στέλιος Κρητικός για Μάρκο Σεφερλή: «Ένιωσα ότι πρέπει να σταματήσω, στενοχωρηθήκαμε, ήταν δύσκολο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για το χωρισμό του και τη νέα αρχή που έκανε με τη δεύτερη σύζυγό του μίλησε ο Στέλιος Κρητικός στο #The2nightShow.

Αρχικά ανέφερε: «Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος ήμουν 27 ετών. Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα, όπως και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα, δεν έχει σταματήσει αυτό, δεν έχει αλλάξει κάτι, ποτέ δεν έκανα έξοδα και δεν μπορούσα», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

Ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό από την πρώτη του σύζυγο: «Δεν ήταν εύκολος χωρισμός, είχε δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, θέλει αγάπη, θέλει πίστη, φροντίδα. Το πιο εύκολο είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο, ενώ το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την γκρίνια σου και να πεις, πάμε να το ξαναδούμε. Ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που ήμασταν μαζί και πολύ δύσκολη η στιγμή του χωρισμού»

«Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, ούτε το διαφημίσαμε. Δεν ήταν εύκολος χωρισμός, υπήρχαν δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, αγάπη, πίστη, φροντίδα. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Το δύσκολο είναι να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να πεις ώπα πάμε να το ξανασυζητήσουμε.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτό που λες μερικές φορές γυρνώντας λίγο πίσω στη ζωή μου, πώς το έκανα αυτό ρε εσύ; Είναι πιο δύσκολο το να μένεις με έναν άνθρωπο όταν έχει τελειώσει κάτι και δεν εξελίσσεται κανείς. Είναι μια αρρωστημένη σχέση» ανέφερε ο Στέλιος Κρητικός.

 

 

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε και για το λόγο που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία τους και πως το εξέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Η δουλειά μας είναι περίεργη κι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ένιωσα ότι εγώ πρέπει να σταματήσω. Ήμασταν στην Πάτρα, είχαμε ξεκινήσει περιοδεία και πήγα στο καμαρίνι… Αυτό που κάναμε ήταν δύσκολο. Συνήθως στη δουλειά μας δουλεύεις 1-2 χρόνια. Εμείς κουμπαριάσαμε, γελάσαμε τόσο πολύ κι έχουμε ζήσει άπειρες στιγμές. Έχουμε ξενυχτήσει και γελάσει μπροστά και πίσω από τα φώτα κι έχουμε κάνει απίστευτα πράγματα» είπε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

«Τον αγαπώ, αλλά ήταν κάποια στιγμή που ήθελα να αλλάξω τα δεδομένα μου. Κατ’ αρχάς ήθελα να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου Ήταν ένα κομβικό σημείο. Είχα να κάνω διακοπές έξι χρόνια, ήταν πολλές οι απαιτήσεις. Ήταν η δουλειά μου, είμαι επαγγελματίας κι ήμουν ορκισμένος. Τότε ήμασταν πρόβες στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά με τον Μάρκο κι έρχεται το πρώτο Survivor και μου έκαναν πρόταση. Τα λεφτά ήταν τέσσερις φορές επάνω ο μισθός μου την εβδομάδα. Είπα όχι. Δεν μπορώ να πουλήσω ένα ολόκληρο θίασο και 50 άτομα σε μία παράσταση για να πάω εγώ να κάνω το γούστο μου, να οικονομήσω και να τους παρατήσω όλους σαν να μη με νοιάζει.

Τελειώνουμε το Πάσχα και για να προλάβω εγώ τα πράγματα -γιατί ξέρω ότι γράφει το ρόλο ανάλογα και τι άτομα έχει στο θίασό του- και του λέω Μάρκο μην με υπολογίζεις το καλοκαίρι. Θέλω να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές με τα παιδιά μου. Αισθάνομαι έξω ότι υπάρχουν πράγματα, τα οποία θέλω να τα κυνηγήσω και να τα ακολουθήσω είτε λέγεται Survivor είτε οτιδήποτε άλλο και θέλω μία παύση. Στενοχωρηθήκαμε κι οι δυο μας, είναι ανθρώπινο γιατί περάσαμε απίθανες στιγμές οι δυο μας. Ήταν δύσκολο. Αγκαλιαστήκαμε, χαιρετηθήκαμε. Απλά ήθελα να ξέρει για να μη γράψει κάποιο ρόλο για εμένα το καλοκαίρι» κατέληξε ο Στέλιος Κρητικός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor