Η Μελέτη έσφαξε με το γάντι τον Μάνεση, για την αντίδραση στον Καβατζίκη

Τι λέει ο Άρης - Μελέτη για Μάνεση: «Δε περιμένεις από έναν δημοσιογράφο που σταματάει τους περαστικούς τέτοια αντίδραση» - H απάντηση της Σκορδά και το ξέσπασμα της Χριστοπούλου - Κόλαφος ο Λιάγκας: «Oι φάρσες και είναι όλες προκαθορισμένες»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την αμήχανη στιγμή που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής #ΠάμεΔανάη στη χθεσινή εκπομπή με την έντονη αντίδραση του Νίκου Μάνεση στην φάρσα που προσπάθησε να του κάνει ο Άρης Καβατζίκης σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος εχθές, και χθες… Μήπως δεν κατάλαβε ο κύριος Μάνεσης ότι γίνεται φάρσα;» ανέφερε αρχικά γελώντας η Ελεονώρα Μελέτη που στο παρελθόν είχε μια συνεργασία με τον παρουσιαστή που έληξε άδοξα και επεισοδιακά.

Στη συνέχεια και ενώ ο Θανάσης Πάτρας είπε πως θα έπρεπε ο Άρης Καβατζίκης να διακόψει τον Νίκο Μάνεση για να του εξηγήσει ότι πρόκειται για φάρσα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε:

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς.

Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα».

 

 

Το υπονοούμενο της Ελεονώρας Μελέτη στα social media

 

 

Τον Άρη Καβατζίκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #ΠρωινόMας και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου ο οποίος σχολίασε το άβολο περιστατικό 

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβα να πω στον κύριο Μάνεση τον λόγο για τον οποίο τον πήραμε τηλέφωνο. Νομίζω ότι θεώρησε ότι πάμε να του αποσπάσουμε μια είδηση, ότι θέλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ αλλά δε θα το κάναμε αυτό στον αέρα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ένα όμορφο αστείο και να γελάσουμε όλοι μαζί. Σέβομαι και εκτιμώ απόλυτα τον κύριο Μάνεση, τα χρόνια προϋπηρεσίας του στα media είναι περισσότερα από τα δικά μου.

Σίγουρα δεν είμαι πολύ μικρός. Τον σέβομαι όμως και τον εκτιμώ απόλυτα. Μπορεί να βρέθηκε σε μια δυσχερή θέση όταν άκουσε ότι είμαστε στον αέρα… Αν πάρω κάποιον άνθρωπο τηλέφωνο και του πω ότι είμαστε στον αέρα και θέλω να του κάνω μια ερώτηση για να μου πει κάτι, δεν είναι πολύ κομψό αλλά εμείς δε θέλαμε κάτι τέτοιο» είπε ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε,

«Το καταλαβαίνω και το κατανοώ ότι ενοχλήθηκε γι’ αυτό θέλω να του ζητήσω συγγνώμη. Νομίζω ότι αν με άκουγε κι εκείνος θα γέλαγε γιατί αυτό που ήθελα να του πω με βάση την “ποινή μου” είναι ότι κι εγώ αυτόν έβλεπα το Σαββατοκύριακο και όχι κάποιο κινούμενο σχέδιο…. Δεν ένιωσα την ανάγκη να τον πάρω ξανά τηλέφωνο γιατί δε θα ήθελα να τον φέρω και πάλι σε δύσκολη θέση». 

Για το χαμό που έγινε με τον Άρη Καβατζίκη και τον Νίκο Μάνεση συζήτησε σήμερα η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Παίρνει ο Άρης Καβατζίκης, που φαντάζομαι έπαθε 100 εγκεφαλικά εκείνη την ώρα, γιατί είναι κι αυτή η ιδιοσυγκρασία του. Παίρνει τηλέφωνο τον Μάνεση ζωντανά στον αέρα, λόγω της ποινής του, για να του κάνει τη φάρσα. Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Το να μην θέλει να μιλήσει είναι σεβαστό και κανείς δεν μπορεί να το κρίνει. Από την άλλη όμως, το “αυτό δεν είναι δημοσιογραφία”, ποιο; Εκνευρίζεσαι αφού γίνει μια δημοσιογραφική ερώτηση.

Για να καταλάβεις ότι δημοσιογραφικά σε παίρνει κάποιος, σε εκθέτει στον αέρα, που αυτό θα ήταν πάρα πολύ άσχημο και μετά να πεις ότι “το νομικό τμήμα του Mega…” να τα κάνει και η παρουσιάστρια πάνω της, ότι θα έρθουν αγωγές και μηνύσεις».

 

 

Σε μια απρόσμενη κίνηση προχώρησε σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΙ. Η γνωστή booker δεν άντεχε να ακούει άλλο για μηνύσεις και δικαστήρια κι έφυγε “ξεσπώντας” από το τραπέζι.

Ε.Χ.: Αχ, δεν μπορώ άλλο τις μηνύσεις, έχω μουρλαθεί.

Φ.ΣΚ.: Μην της λέτε για μηνύσεις σήμερα.

Ε.Χ.: Σας παρακαλώ με τις μηνύσεις, πρωινό ήρθα να κάνω η γυναίκα. Με έχετε μουρλάνει εδώ μέσα. Μηνύσεις από ‘δω, δικαστήρια από ‘κει.

Φ.ΣΚ.: Που να ‘σουν κι άλλες χρονιές. Αυτά εδώ είναι λάιτ.

Ε.Χ.: Θα φύγω, σου λέω.

Φ.ΣΚ.: Κάτσε κάτω, κάτσε ρε παιδί μου.

Ε.Χ.: Κάντε μόνοι σας, δεν αντέχω.

Η Έλενα Χριστοπούλου έφυγε από το τραπέζι και πήγε για λίγο κι έκατσε μόνη της στον καναπέ.

 

 

Τον χαμό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Άρη Καβατζίκη και τον Νίκο Μάνεση σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 5/10 και στο #Πρωινό.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την αντίθεσή του με τη φάρσα που σκέφτηκαν από το #ΠάμεΔανάη, λέγοντας πως στο πλαίσιο της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά εγκλήματα, ενώ «έδωσε στεγνά» εκπομπή με… στημένες φάρσες!

«Δεν μπορείς να κάνεις φάρσα Τάσο μου αγαπημένε, όταν ο άλλος είναι το πρόσωπο της ημέρας. Δηλαδή κι εγώ μπορώ να πάρω τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές. Να πούμε μία αλήθεια στον κόσμο; Δεν μπορώ να λέω ψέματα κι ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκαθορισμένες. Θα σε πάρει στις 15.30 ο τάδε να σου κάνει φάρσα. Έτσι γίνονται οι φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε τώρα ψέματα στον κόσμο» είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν και πάλι καλά αντέδρασε… Επί της ουσίας ήταν άκομψο που τον πήραν τηλέφωνο. Δεν είναι κακή δημοσιογραφία η φάρσα, ούτε ποινικό αδίκημα είναι. Ήταν άκομψο» είπε στον Τάσο Τεργιάκη και στη Φωτεινή Πετρογιάννη ο παρουσιαστής.

«Τι έχει ο Άρης Καβατζίκης; Ένα φωτοστέφανο που δεν έχουμε εμείς οι υπόλοιποι; Γιατί αγιοποιούμε κάποιους ανθρώπους; Στενός μου συνεργάτης και φίλος. Επειδή είναι ευγενής ο άνθρωπος πρέπει να κάνει μία απρέπεια. Μίλησε σκληρά, αλλά είχε δίκιο» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων