Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον σκηνοθέτη σύντροφο του Μπράτη: «Σύντομα θα τον δούμε»

  21/06/2022 12:05
Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον σκηνοθέτη σύντροφο του Μπράτη: «Σύντομα θα τον δούμε»

Η Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον σκηνοθέτη σύντροφο του Μπράτη: «Σύντομα θα τον δούμε»

  21/06/2022 12:05
H παρουσιάστρια του «Happy Day» αποκάλυψε πως γνώρισε και τον σύντροφο του σχεδιαστή, τον οποίο ο ίδιος σχεδιάζει να παρουσιάσει σύντομα δημόσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το απόγευμα τη Δευτέρας 21/6 η Εβδομάδα Μόδας, «Αthens Xclusive Designers Week» έριξε αυλαία με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί διάσημοι, μεταξύ αυτών και η Σταματίνα Τσιτσιλή, όπου συνάντησε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίο μεταξύ άλλων της μίλησε για την αποχώρησή του από το GNTM.

Το πρωί της Τρίτης 21/6 μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Happy Day» αποκάλυψε πως γνώρισε και τον σύντροφο του σχεδιαστή, τον οποίο ο ίδιος σχεδιάζει να παρουσιάσει σύντομα δημόσια.

«Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολύ ώρα με τον Άγγελο Μπράτη. Είναι πολύ cool. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να συνεχίσει, γιατί πια κυκλοφορούσε στον δρόμο και είχε γίνει ο κριτής του GNTM. Η δουλειά του είναι σχεδιαστής» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στη συνέχεια: «Μου σύστησε και τον σύντροφό του, με τον οποίο είναι μαζί γύρω στον έναν χρόνο και σύντομα θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό. Πως, που και γιατί δεν το λέω. Είναι του χώρου μας. Επειδή θα τον παρουσιάσει σύντομα ο ίδιος και θα τον συστήσει… Σκηνοθέτης είναι!».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας