Το συγκλονιστικό τέλος του Καραπάνου στα χέρια του… γιου του

#Sasmos: Aποθεώθηκαν στο twitter Πανταζάρας - Γεωργακόπουλος! «Κέντησαν» με τη σκηνή τους - Η συγκινητική ανάρτηση του Πανταζάρα για το φινάλε - «Φίλος Και Εχθρός», το νέο συγκινητικό τραγούδι της σειράς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Απόλυτη αποθέωση στο twitter για τον Αργύρη Πανταζάρα και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο!

Και καθώς λένε πως το «αίμα νερό δε γίνεται» ο Καραπάνος από τη στιγμή που μαθαίνει πως ο Γεράσιμος είναι γιος του, κάνει τα πάντα για να τον σώσει και να αποτρέψει την εντολή θανάτου που έχει δώσει.

 

 

Και το καταφέρνει και το πληρώνει καθώς πέφτει στο έδαφος από τα πυρά των εκτελεστών που είχαν σκοπό να σκοτώσουν τον Γεράσιμο. Την ίδια ώρα στο σημείο καταφθάνει η μηχανή του και βλέπει τον πατέρα του σχεδόν νεκρό. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Καραπάνος χειρουργείται αλλά είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να ζήσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

 

Στο twitter «θρήνησαν» για τη σκηνή ενώ καταιγιστικά ήταν τα αποθεωτικά σχόλια για τους δυο ηθοποιούς.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Ο Αργύρης Πανταζάρας προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους τηλεθεατές του «Σασμού» για την φετινή, πρώτη σεζόν της σειράς. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον τηλεοπτικό του πατέρα, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και με εαυτόν τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό για την φετινή σεζόν.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: «Father vs Son (Sun) | Final Round... Με προπονητή κ πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια… τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. ✨εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε!»

 

 

 

 

Με το τραγούδι «Φίλος Και Εχθρός», που ερμηνεύουν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, συνεχίζεται το επιτυχημένο soundtrack της σειράς που γράφει ο Νίκος Τερζής και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Οι στίχοι είναι του Γιάννη Κότσιρα.

Τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους ταυτότητα στο ελληνικό μουσικό γίγνεσθαι, ερμηνεύουν με τον χαρακτηριστικό τους τρόπο ένα μοναδικό τραγούδι, με έντονο κρητικό ηχόχρωμα και συναισθηματικούς στίχους, για την προαιώνια σχέση πατέρα – γιου.

Το «Φίλος Και Εχθρός», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, «ντύνει» μία από τις συγκλονιστικές στιγμές στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha. Συγκεκριμένα, συνοδεύει μουσικά τη σχέση του Βλάση Καραπάνου και του Γεράσιμου Χριστογιάννη και την απόφαση του πρώτου να μπει μπροστά στη σφαίρα που ο ίδιος ζήτησε να ρίξουν στο παιδί του όταν ακόμα δεν γνώριζε την πραγματική του ταυτότητα.

 

 

Στο επόμενο επεισόδιο

Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς.

Η αποκάλυψη της αλήθειας φέρνει τον Γεράσιμο σε απόλυτο αδιέξοδο, αυτός που τόσα χρόνια μισούσε, έχει θυσιαστεί για να του χαρίσει τη ζωή του. Την ίδια ώρα οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά καθώς συνειδητοποιεί πως το μεγαλύτερο μυστικό του είναι εκτεθειμένο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»