'Οσα είπε ο Κωστόπουλος για την Κατερίνα Λιόλιου και το ταξίδι στο Ντουμπάι

 

Η απάντησή του για την Τζένη Μπαλατσινού που έγινε ξανά μητέρα και τι απαντά για τα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα από το Ντουμπάι και όπως ήταν λογικό, μετά το χαμό που έγινε, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων και για το πάρτι στο Ντουμπάι και για την Κατερίνα Λιόλιου, που φημολογείται πως είναι ζευγάρι. Επίσης, απάντησε και για την Τζένη Μπαλατσινού που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

«Κάναμε όλοι τεστ στην πτήση και είμαστε αρνητικοί. Στο Ντουμπάι πήγα για δουλειές. Και όχι μόνο εκεί, πήγα και σε άλλες χώρες. Ήταν πάρα πολύ άσχημα τα σχόλια που άκουσα, ήταν ανθρωποφαγικά. Από τη στιγμή που ο άλλος δεν ξέρει τη ζωή σου, δεν ξέρει αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά… Κάθεται, κρατάει μια εικόνα, μπαίνει στη ζωή σου, κάνει σχόλια, παρακολουθεί και φαντάζεται. Εγώ πήγα εκεί γιατί με κάλεσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το ταξίδι στο Ντουμπάι

 

Ο πρώην εκδότης απάντησε για όλους και για όλα, μετά την πληθώρα ερωτήσεων που δέχτηκε.

«Όλοι αρνητικοί στο τεστ και οι 150 της πτήσης, και από ό,τι είδα χθες στα νοσοκομεία πάλι το ίδιο έγινε» είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε γι’ ακόμα μια φορά ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειά.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι του: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είναι ανθρωποφαγικά. Γιατί ο άλλος δεν ξέρει ποια είναι η ζωή σου, πώς ζεις, εάν έχεις λεφτά, εάν έχεις δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κρατάει αυτή την εικόνα και κάνει σχόλια, παρακολουθεί ή φαντάζεται. Εγώ όμως εκεί πήγα γιατί με είχαν καλέσει εδώ και 6 μήνες και δεν μπορούσα να πάω και θα ξαναφύγω σε λίγο και θα πάω και αλλού»

Για τη φωτογραφία με την Κατερίνα Λιόλιου που ανέβασε και κατέβασε: «Ποιας Κατερίνας μωρέ; Αυτά να τα λέτε μόνοι σας. Ήταν μια κυρία στην είσοδο και κρατούσε το κινητό μου να το φορτίσει. Και επειδή το ξέχασα, πήραν τηλέφωνο να μου το φέρει. Δεν είναι κλειδί δωματίου, είναι κλειδί γκαρνταρόμπας. Κατά λάθος το ανέβασα».

 

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου: «Εγώ δεν θα σας μιλήσω για προσωπικά μου θέματα. Δεν σας μίλησα για το Ντουμπάι; Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου επειδή πήγα στο Ντουμπάι. (…) Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;».

Μετά το τέλος του βίντεο, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου, υπήρξε μια «ενδοοικογενειακή» μεταξύ της Κατερίνας και της οικογένειάς της, λόγω της διαφοράς της ηλικίας. Ο πατέρας της, μάλιστα, της Κατερίνας Λιόλιου την πήρε τηλέφωνο για να την επιπλήξει, με αποτέλεσμα να γίνει ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε Πέτρο και Κατερίνα. Με τη σειρά της, η Σταματίνα είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει παύση της σχέσης, αλλά το Σάββατο κυκλοφορούν οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους στο περιοδικό ΟΚ!

Σε ερώτηση για την Τζένη Μπαλατσινού που πρόσφατα έγινε ξανά μανούλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: «Να πάει καλά η πρώην σύζυγός μου και να χαίρεται το παιδί της. Όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό θέμα».

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε χθες από το Ντουμπάϊ, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για να αλλάξει χρόνο μαζί με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου και άλλους Έλληνες.

Τι συνέβη όμως στο αεροδρόμιο; Στο βίντεο ντοκουμέντο του TLIFE φαίνεται μια κυρία να φωνάζει την ώρα που περνά ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος δεν πήγε από το αεροδρόμιο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας των covid test, όπως λέει πηγή από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην εκδότη,  ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν προσπάθησε ποτέ να φύγει πριν φύγουν οι υπόλοιποι συνεπιβάτες του αλλά λόγω της αναμονής, υπήρξε εκνευρισμός μια κυρίας η οποία άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί έφυγαν νωρίτερα 12 άτομα στα οποία δεν ήταν μέσα ο πρώην εκδότης. Όπως λένε οι πληροφορίες η φύλαξη του αεροδρομίου επέτρεψε σε αυτά τα 12 άτομα να φύγουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έφυγε νωρίτερα, αλλά αντίθετα έφυγε στο τέλος μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες. Χωρίς την άδεια των υπευθύνων του αεροδρομίου εξάλλου, δεν μπορούσε να αποχωρήσει κανείς, τονίζει πηγή του αεροδρομίου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος δεν τσακώθηκε με κανένα και η κυρία που φαίνεται να φωνάζει στο βίντεο, φώναζε στους υπαλλήλους  για την καθυστέρηση και δεν άλλαξε κουβέντα με τον ίδιο. Μάλιστα εκτός από αυτή την κυρία δεν υπήρξε άλλη διαμαρτυρία, από κανέναν άλλο επιβάτη της πτήσης.

 

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του, μετά την ολοκλήρωση των covid test στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα stories του προσωπικού του προφίλ στο Instagram.

«Δεν συνηθίζω να απαντώ στο instagram και προσωπικές μου υποθέσεις. Όμως αισθάνομαι ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ο ρόλος του καρπαζοεισπράκτορας μου κάθεται στραβά. Λοιπόν σήμερα έφτασα από το περιβόητο Ντουμπάι και βρέθηκα απέναντι στις περισσότερες κάμερες και παπαράτσι που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Δείγμα αν μη τι άλλο ειδησεογραφικής ενδιάμεσα στην κατάσταση που περνάμε. Είπα ότι είχα να πω μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα, απαντώντας στις ερωτήσεις που με αφορούσαν. Γνωρίζοντας ότι θα τις δω αύριο σε διάφορες εκπομπές ανάλογα με το μοντάζ που θα διαλέξει ο κάθε αρχισυντάκτης. Και το καλό και το ουδέτερο και το κακό» αναφέρει ο πρώην εκδότης στο πρώτο story του.

Δες παρακάτω όλα τα stories του Πέτρου Κωστόπουλου, στα οποία εξηγεί τι συνέβη πραγματικά στο αεροδρόμιο, μετά την άφιξή του από το Ντουμπάι.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»