Αστυνομία για Εμμανουήλ: «Ο κάθε πλαστικοποιημένος κάνει κινητοποίηση Αρχής»

Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Εγώ δεν ανέχομαι όλα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς» - Αποχώρησε έξαλλος με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου από την εκπομπή: «Δεν θα διαπομπεύομαι από τυχάρπαστη προσωπικότητα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στις δικαστικές αίθουσες συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού που βαρύνει τον γνωστό make up artist.

Θυμίζουμε ότι η μνηστή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ τον κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας εναντίον της πάνω σε διαπληκτισμό που είχαν.

 

 

 

Ο δικηγόρος της μηνύτριας ανέφερε στη #SuperΚατερίνα ότι έχουν γίνει εκατέρωθεν μηνύσεις ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού.

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι, κααταλάγιασαν τα πάθη» ανέφερε ο κύριος .

Κατά την είσοσό του στο μέγαρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπάθησε να αποφύγει τις δηλώσεις εντούτοις αποκάλυψε ότι με τη μνηστή του τα έχουν ξαναβρεί και δεν υπάρχει κανένα θέμα προς διευθέτηση.

«Ξυλοδαρμού σε ποιο παραμύθι; Έλα σε παρακαλώ. Φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά, εννοείται τα έχουμε ξαναβρεί» είπε ο make up artist.

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ το ζευγάρι όχι μόνο κουβέντιασε στην αίθουσα αλλά αντάλλαξε και ένα φιλί!

 

 

 

 

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη σύντροφό του, Νάνσυ. Μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό, οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια και η κάμερα τους έπιασε χεράκι χεράκι και να γελάνε.

«Δεν το βλέπω αυτό, δεν το ζούμε αυτό. Είναι φάρσα; Μου κάνετε φάρσα σήμερα. Παρακαλώ, από σήμερα και 40% να έχουμε κάνει σε αυτό το λεπτό, δεν θα ξαναπαίξουμε ποτέ τον Εμμανουήλ με τη Νάνσυ γιατί μας δουλεύουν όλους σαν να μην υπάρχει αύριο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Έγινε καταγγελία για ξυλοδαρμό, πήγε η αστυνομία. Μόνο που τους βλέπουμε να φιλιούνται, νιώθω ότι μας δουλεύουν. Δεν με νοιάζει τι θα πουν μετά. Αν θέλετε να το παίξετε εσείς, εγώ δεν θα συμμετέχω».

 

 

Όπως ήταν επόμενο τα όσα ανέφερε ο make up artist προκάλεσαν αντίδραση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπάει on air εναντίον του.

«Όταν ήταν εδώ και έκανε άλλα νούμερα, γιατί τον χαϊδεύατε; Ήμουν ο μόνος που δεν τον χάιδευα και προσπάθησε μάλιστα να με αμβλύνει. Εγώ δεν ανέχομαι όλα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς, καλά κάνει και τα λέει και εγώ έχω ανάγκη από κακόγουστα παραμύθια. Το θέμα είναι να τα περνάμε σαν θέμα στον κόσμο.

Εκεί είναι που αντιδρώ! Δεν αντιδρώ γιατί είμαι δύστροπος. Τα παραμύθια θα τα κάνουμε πραγματικότητα; Όταν ζούμε ζοφερή πραγματικότητα; Θα έχουμε τον Κωνσταντίνο που φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος και μας απασχολεί; Αφήστε με ήσυχο! Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι δικαίωμα του να έρχεται εδώ και να μας λέει αρραβώνας, ένα χαρτάκι πότε κάναμε έρωτα, οι ημέρες ωορρηξίας, είναι παραμύθια κακού γούστου!!» ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σου θυμίσουμε πως από την αρχή ο Ανδρέας Μικρούτσικος διατηρούσε τις επιφυλάξεις του για το αν είναι αληθινή η σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με την Νάνσυ.

 

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 10/1 στην εκπομπή  #SuperΚατερίνα, με αφορμή τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Ο κ. Μπαλάσκας ρωτήθηκε και για την υπόθεση του ξυλοδαρμού για την οποία κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, μετά το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου.  

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άστοχη κινητοποίηση Αρχής» ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου Μπαλάσκα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε θέλησε να παρέμβει λέγοντας: «Άστοχο το σχόλιο κ. Μπαλάσκα. Επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του. Παιδιά, πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Μιλήστε. Δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό για κανέναν. Ούτε για άντρα, ούτε για γυναίκα. Είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαλάσκας θέλησε να ανακαλέσει για το σχόλιο που έκανε αναφορικά με την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

«Ήταν λάθος αυτό που είπα. Το παίρνω πίσω. Δεν μπορεί όμως να κινητοποιείται τώρα το περιπολικό και να απασχολούνται οι αστυνομικοί υπηρεσίας, να απασχολούνται δικαστήρια.

Για τον χαρακτηρισμό, τον παίρνω πίσω και ζητώ συγγνώμη. Ατυχής χαρακτηρισμός, λόγω μίας δυσφορίας της στιγμής αλλά όμως δεν παίρνω πίσω την άσκοπη κινητοποίηση αρχής, τη ψευδή καταμήνυση, δεν παίρνω πίσω τον αξιωματικό υπηρεσίας που έκατσε κι έγραψε δύο μηνύσεις για 2,5 ώρες, δεν παίρνω πίσω το περιπολικό που θα μπορούσε να βρίσκεται σε ένα άλλο σήμα καθώς θα μπορούσε να κινδυνεύει ένας συμπολίτης μας γιατί απασχολήθηκε για 45 λεπτά.

Δεν παίρνω πίσω το δικαστήριο που θα μπορούσε να έχει βάλει μία άλλη υπόθεση που ενδεχομένως να πήρε αναβολή για 4-6 μήνες. Για όλα αυτά καλό θα ήταν ένας εισαγγελέας να ασχοληθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας στη #SuperΚατερίνα.

 

 

 

Λίγο αργότερα αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής #SuperΚατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά από μία έντονη στιχομυθία που είχε με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Αφορμή της διαμάχης τους στάθηκε η νέα εκπομπή του Ant1 για την επέτειο των 30 χρόνων του σταθμού.

«Έκανα γύρισμα, αγνοώντας ποιοι είναι οι παρουσιαστές. Είναι η ιστορία του Ant1, που κλείνει 30 χρόνια. Εμένα μου έκαναν μία σειρά ερωτήσεις και μίλαγα για διάφορες εκπομπές, τους θύμιζα ιστορίες» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πόσες ώρες;» τον ρώτησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες. Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;» της απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε στη συνέχεια τι τον ενόχλησε, εκείνος της απάντησε: «Τίποτα… σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ» και αποχώρησε από το πλατώ φωνάζοντας: «Άσε μας ήσυχα βρε ανεπίτρεπτη!».

 

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την παρεξήγηση με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την αποχώρησή του από το πλατό της εκπομπής, επέστρεψε στο πάνελ και ακολούθησε ένας διάλογος με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

«Εγώ έκανα μία συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, που με τίμησε με μια σειρά προτάσεων. Δεν ήταν αυτή η εκπομπή, ήταν κι άλλα πράγματα και προέκυψε μέσω Θέμη και αυτή η συνεργασία. Με τίμησε και τον τιμώ με μία παρουσία εδώ, που προσπαθώ να συμμετέχω, να κάνω ό,τι καλύτερο σαν κριτική των πραγμάτων που συμβαίνουν. Αυτή τη σχέση τη σέβομαι σαν κόρη οφθαλμού» ξεκίνησε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το διαφημιστικό διάλειμμα.

«Από ‘κει και πέρα όμως εγώ δεν θα ανέχομαι ούτε να με ειρωνεύονται, ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα. Εκεί θα αντιδράσω» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Δεν μπορεί εδώ η Χρύσλα ή η κάθε Χρύσλα να με ρωτάει: πόσες ώρες; Με ύφος δηλαδή «πόσες ώρες μίλαγες;», το γνωστό περί ομιλητικότατου Ανδρέα, που όταν ξεκινάει δεν σταματάει. Εγώ μιλαώ με επιχειρήματα! Δεν ανέχομαι την ειρωνεία, διότι σέβομαι τον Νίκο, όλους εσάς και κατ’ αρχήν τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές αλλά δεν θα κάθομαι να διαπομπεύομαι από κανέναν, είτε είναι συγκεκριμένη προσωπικότητα, είτε τυχάρπαστη» συμπλήρωσε σε έντονο τόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν θα διαπομπευτώ από κανέναν. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, διότι μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά έχω αξιοπρέπεια» επισήμανε με νόημα ο παρουσιαστής. «Πέραν της δουλειάς έχω μάθει να ζω με αξιοπρέπεια με το τίποτα και θα συνεχίσω να ζω πένης και αλήτης αλλά αξιοπρεπής. Όχι νούμερο και εμπαιγμός κάποιων που προσπαθούν πάνω στις πλάτες των άλλων να παίξουν παιχνίδια» καταλήγει στη συνέχεια.

Την απάντησή της η Χρύσλα Γεωργακοιπούλου την έδωσε άμεσα. «Σέβομαι τον εαυτό μου, είμαι αξιοπρεπής. Κανένας δεν δουλεύει γιατί θέλει να κάνει πάρτι στο σπίτι του αλλά βιοπορίζεται. Κανείς μας ποτέ δεν έχει χαρακτηρίσει τον άλλο ως «αλήτη» ή γελάσει με τις ικανότητες του άλλου σε αυτό εδώ το τραπέζι. Οφείλω λοιπόν να σου πω ότι στο σπίτι μου μού έμαθαν πρώτον να σέβομαι τους μεγαλύτερους, δεύτερον να σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν διαγράψει μία πορεία με τα κότσια τους και τρίτον να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι μαζί τους για τρίτη χρονιά να καταλαβαίνουν ακόμα και τι θέλω να πω μετά από 10 δευτερόλεπτα, ιδίως όταν πρόκειται για ευφυείς ανθρώπους, όπως εσύ» είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Η #Μουρμούρα ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια - Η απόφαση για τους απρόσμενους τίτλους τέλους
Ένας 23χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του επί σκηνής – Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Θεοφάνους: «Το 1992, στην ίδια πόλη, το Μάλμε, φοράω το γαμπρικό μου κοστούμι, δεν είχα κι άλλο»
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
#SurvivorGR: Το βουνό έπεσε - Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποσκευές 126.000 ευρώ
Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!