Η πρώτη εμφάνισή της (ενοχλημένης) Ελένης Φουρέιρα μετά από 2 μήνες

Μετά από πολλούς μήνες απουσίας δημόσιων εμφανίσεων, το #MEGAΚαλημέρα «ξετρύπωσε» την Ελένη Φουρέιρα στο κέντρο της Αθήνας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με φίλους, για φαγητό, το βράδυ της Τρίτης.

Φήμες θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να μην βρίσκεται επαγγελματικά κάπου, και να έχει δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον επί 7 χρόνια σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και στην ξεκούρασή της.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έκανε κάποια δήλωση, ωστόσο φάνηκε μάλιστα ενοχλημένη από την παρουσία καμερών.

 

 

Όπως ανέφερε η Άννα Ζηρδέλη η οποία είχε όλες τις πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα εκνευρίστηκε μόλις είδε τις τηλεοπτικές κάμερες, μη θέλοντας να κάνει την παραμικρή δήλωση.

«Μιλήσαμε και μου είπε: πραγματικά είμαι ενοχλημένη αυτή την στιγμή γιατί να είναι απέναντι κάμερες; Δίπλα μου, δυο τραπέζια πιο πέρα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και θέλω να πάω να τον χαιρετήσω», μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα η Άννα Ζηρδέλη για τον διάλογό που είχε με την Ελένη Φουρέιρα.

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα το φετινό καλοκαίρι ανέβαλε τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις, ξεκινώντας έτσι μια σειρά από έντονες φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί. Μέχρι και σήμερα η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει ανοιχτά στα σενάρια για την προσωπική της ζωή, περνώντας περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τους δικούς της ανθρώπους.

 

 

Τη νέα εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πρωί της Τετάρτης στο #HappyDay.

«Είδαμε την Ελένη Φουρέιρα μετά από καιρό, την είδαμε και καθιστή…. δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, πάντως είναι μία κούκλα. Είναι σε γνωστό μαγαζί στην Βουκουρεστίου, τρώει με την παρέα της και φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη! Για να δούμε, τι να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της», σχολίασε όλο νόημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η εκπομπή #OpenWeekend με την Ελένη Τσολάκη είχε παρουσιάσει ως κουίζ την εγκυμοσύνη γνωστής τραγουδίστριας η οποία μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπης διοργάνωσε ένα πάρτι στην Γλυφάδα αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένει.

Μέχρι στιγμής, η Ελένη Φουρέιρα απαντά με τη σιωπή της, καθώς όλο αυτό το διάστημα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις για την προσωπική της ζωή. Η εκρηκτική pop star που θεωρείται… workaholic και κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζει με τα επαγγελματικά της βήματα, τη φετινή σεζόν αιφνιδίασε τους θαυμαστές της απουσιάζοντας από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»