powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Επέτειος γάμου Ευρυδίκης – Μπομπ: «Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα»

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης με την τραγουδίστρια να μοιράζεται το πιο συγκινητικό μήνυμα για την ημέρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παλαιοπαναγιά Παιανίας. 

 

4312620260490099 ςρφδ

Μια ημέρα σαν και αυτή η Ευρυδίκη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της κοινές φωτογραφίες της με τον σύζυγός της.

«Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα. Για να είσαι δίπλα μου, να με προσέχεις και να μ’ αγαπάς και κυρίως να με κάνεις να γελώ. Σαν σήμερα φόρεσα το ομορφότερο λευκό φόρεμα, λουλούδια στα μαλλιά μου, σε είδα να με κοιτάζεις με το πιο υπέροχο βλέμμα που αντίκρυσα ποτέ στη ζωή μου και σου έδωσα την καρδιά μου για πάντα. Σ’ αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!!

31.8.2019

‘Til death do us part…», έγραψε η ίδια στη λεζάντα

 

 

 

«Ούτε κι εγώ πίστευα ότι θα παντρευόμουν τρεις φορές. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Από παιδί ήμουν πολύ του παραμυθιού, ήθελα να ζήσω το παραμύθι, ήμουν πολύ ρομαντική. Σκεφτόμουν ότι θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου κι αυτό θα είναι για μια ζωή και ένιωθα μέσα μου όταν δεν το πέτυχα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρυδίκη – Μπομπ: Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ναύπλιο

 

Χώρισα μια, δυο και έλεγα ότι φταίω εγώ. Για κάποιο λόγο δεν με άντεχε ο γάμος. Κι όταν συνάντησα τον Μπομπ δεν σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό ότι θα ξαναπαντρευόμουν, αλλά όταν έβλεπα την εξέλιξη, είδα ότι αυτό είναι το παραμύθι μου και είπα: "αυτόν τον άνθρωπο δεν θα παντρευτώ; Αυτό είναι το παραμύθι μου"», έχει εξομολογηθεί η ίδια.

   

4312620774347511 image

  

4312620919113655 image

 

4312620664056925 image

 

4312620537854543 image

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;