Ο Ίλον Μασκ έγραψε στο Twitter ότι αγοράζει την Γιουνάιτεντ και έγινε viral

Ο Ίλον Μασκ τράβηξε τα βλέμματα του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού όλου του πλανήτη με ένα tweet που έκανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης (17/08), στο οποίο έλεγε ότι αγοράζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είναι γνωστός για τα χιουμοριστικά tweets που κάνει κατά καιρούς στον λογαριασμό του και μάλλον για τέτοιο πρόκειται και το συγκεκριμένο tweet, επειδή ήταν απάντηση σε ένα άλλο δικό του tweet για τα πολιτικά του "πιστεύω".

"Για να είμαι ξεκάθαρος, υποστηρίζω το αριστερό κομμάτι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και το δεξιό κομμάτι του Δημοκρατικού κόμματος", έγραψε αρχικά και απάντησε στον εαυτό του, "επίσης, αγοράζω της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Φυσικά ορισμένοι από τους φίλους των κόκκινων διαβόλων υποδέχθηκαν με χαρά τη συγκεκριμένη είδηση, όχι τόσο γιατί πίστεψαν ότι κυριολεκτεί ο ιδιοκτήτης της Tesla, αλλά γιατί η πλειοψηφία τους είναι κατά της οικογένειας Γκλέιζερ που διοικεί την ομάδα από το 2003. Μάλιστα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για την Premier League, σχεδιάζοντας να είναι άδειο το Ολντ Τράφορντ για να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης.

Πηγή: sport24.gr