Ντε Χέα: Οφείλω να πάρω την ευθύνη, κόστισα τρεις βαθμούς στην ομάδα μου

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη το βράδυ του Σαββάτου (13/8) στο δυτικό Λονδίνο αφού υπέστη έναν άνευ προηγουμένου αγωνιστικό διασυρμό στα χέρια της Μπρέντφορντ, με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ να δέχεται τέσσερα γκολ στα πρώτα 35 λεπτά και το φινάλε να την βρίσκει να χάνει με 4-0 από την αντίπαλό της.  

Μοιραίος για την ομάδα του σε αυτό το παιχνίδι ήταν αναντίρρητα ο Νταβίντ Ντε Χέα που είχε 100% ευθύνη για το πρώτο γκολ (στο μακρινό σουτ του Ντασίλβα που είδε τη μπάλα να φεύγει κάτω από το σώμα του) και μεγάλη ευθύνη και στο δεύτερο (στην απρόσεκτη πάσα που έδωσε στον Έρικσεν στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του), με τον Ισπανό κίπερ να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να απολογείται στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριες… μέλισσες κατασπάραξαν την τραγική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο ίδιος ζήτησε να μιλήσει στην κάμερα του Sky Sports αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τα πρώτα του λόγια να είναι τα εξής:

"Οφείλω να παίρνω την ευθύνη μου, κόστισα τρεις πόντους στην ομάδα μου, ήταν πολύ φτωχή η εμφάνισή μου. Μετά από το πρώτο μου λάθος και το δεύτερο ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα, ήταν μία απαίσια ημέρα".

Και πρόσθεσε ο κίπερ των κόκκινων διαβόλων: "Ίσως θα πρέπει να διαβάζω καλύτερα το ματς και να κάνω δυνατά βολέ. Δεν είμαστε πάντως σαν άλλες ομάδες.

Βλέπουμε ομάδες να δέχονται ένα γκολ στην αρχή και μετά να νικούν με 5-1. Στο δικό μας ματς, έκανα λάθος και ίσως αυτό να διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως ομάδα. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον προπονητή. Ήταν καλή η προετοιμασία που κάναμε αλλά δεν είναι αρκετό αυτό. Χρειάζεται να παίζουμε για το σήμα και για το σύλλογο".

Πηγή: sport24