Τα δεδομένα με Λοΐζου και οι λεπτομέρειες της πρότασης από ομάδα της Ολλανδίας

Παραμένει η κόντρα μεταξύ του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Λοΐζου Λοΐζου και ενός εκ των μελών της διοίκησης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός άσος να δεχθεί εντολή για να αγωνίζεται στα U19 της ομάδας, επειδή αρνήθηκε να αποδεχθεί την πρόωρη πρόταση ανανέωσης που δέχθηκε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η OMADA, η πρόταση που έφθασε στα γραφεία της ομάδας της Λευκωσίας, αφορά συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με 500 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο και 500 τον δεύτερο, με ποσοστό μεταπώλησης 60-70 %.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Χάνει το Σούπερ Καπ και όχι μόνο ο Λοΐζου-Τον στέλνουν στα U19

Μάλιστα, η πλευρά της ολλανδικής ομάδας και η διοίκηση του τριφυλλιού είχαν διευθετήσει προγραμματισμένη συνάντηση για την ερχόμενη Δευτέρα ,15 Αύγουστου. 

Ωστόσο, το όλο θέμα στράβωσε όταν η πλευρά της Ομόνοιας ζήτησε από την ομάδα της Ολλανδίας τρία εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Λοΐζο, γεγονός που εκνεύρισε την πλευρά των Ολλανδών, καθώς επιχείρησαν αρκετές φορές να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τους πράσινους , χωρίς ωστόσο να λάβουν οποιαδήποτε απάντηση. 

«Πέραν από την γνωστή πρόταση που έχουμε δεχθεί από την Κλαμπ Μπριζ, πριν περίπου από ένα χρόνο, είχαμε δεχθεί ακόμη μια πρόταση για τον Λοΐζο πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτή η πρόταση αφορούσε δανεισμό του ποδοσφαιριστή, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μας ενδιαφέρει να συζητήσουμε», ήταν η τοποθέτηση της Ομόνοιας επί του θέματος.

Την ίδια ώρα, ο διεθνής άσος των πρασίνων εξέφρασε ξεκάθαρα στη διοίκηση της Ομόνοιας την πρόθεση του να αποχωρήσει και να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας της Λευκωσίας είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Σημειώνεται πως, εκτός από το παιχνίδι στο Σούπερ Καπ, ο Λοΐζου πολύ πιθανόν να μείνει εκτός και από τα επερχόμενα παιχνίδια κόντρα στη Γάνδη, που θα διεξαχθούν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί ο νεαρός άσος είναι τα δεδομένα που προέκυψαν μετά τις προτάσεις και η επιλογή του να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026. 

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Λοΐζο και το μέλος της διοίκησης της Ομόνοιας,  φαίνεται μην είναι και οι καλυτετερες και έτσι το μέλλον του 19χρονου άσου είναι αβέβαιο. 

Σημειώνεται ότι, ο 19χρονος διεθνής άσος διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας, μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει θέμα στο οικονομικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ