Ποδοσφαιριστής ο 27χρονος ΣΥΟΠ που νοσηλεύεται σε καταστολή μετά το ατύχημα

Σε καταστολή στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 27χρονος ΣΥΟΠ, του οποίου η κατάσταση της υγείας του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη, έπειτα από το ατύχημα που σημειώθηκε χθες, όταν μετά από πτώση στη θάλασσα από οκτώ μέτρα, στο πλαίσιο άσκησης της Εθνικής Φρουράς, σε θαλάσσια περιοχή της Λάρας στην Πάφο, τραυματίστηκε. 

Ο 27χρονος Παναγιώτης Γιαννιός, αγωνίζεται στο σωματείο ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι, το οποίο είναι στην Επίλεκτη κατηγορία ΣΤΟΚ. 

Σε ανακοίνωση του το σωματείο, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον νεαρό ΣΥΟΠ καταδρομέα. 

«Ολόκληρο το οικοδόμημα του Σωματείου μας, εκφράζει βαθύτατα την στήριξη του προς τον ποδοσφαιριστή μας – καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιό, ο οποίος χθες εν ώρα υπηρεσίας τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Προσδοκούμε στη γρήγορη ανάρρωσή του», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ορίστηκε ερευνώντας λειτουργός για τον κρίσιμο τραυματισμό του 27χρονου ΣΥΟΠ

Παράλληλα, ο ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μάμμαρι ανάρτησε φωτογραφία του Παναγιώτη, από το τελευταίο του φετινό παιχνίδι, που διεξήχθη στις 18 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι, για τον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου Παναγιώτη, άρχισε η διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστο Πιερή, την έρευνα θα διεξάγει ο υποδιοικητής του Επιχειρησιακού Στρατηγείου, Ταξίαρχος Σολωμού Σολωμός, πρώην Διοικητής Καταδρομών, με εκτεταμένη εμπειρία στα θέματα της εκπαίδευσης των καταδρομών.  

Όπως είπε ο κ. Πιερή, η πρώτη εικόνα δείχνει ότι ο τραυματισμός του 27χρονυο ΣΥΟΠ, επήλθε από την πρόσκρουση του στη θάλασσα, η οποία όπως είπε έγινε με λάθος τρόπο.

«Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ταχύτητα και το ύψος του ελικοπτέρου ήταν τα προβλεπόμενα. Ο 27χρονος καταδρομέας είναι έμπειρος και δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τέτοιου είδους άσκηση, αφού κατατάχθηκε στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς εδώ και έξι χρόνια».

Σημειώνεται ότι, το ατύχημα σημειώθηκε χθες στη θαλάσσια περιοχή της Λάρας σε προγραμματισμένη άσκηση, το σενάριο της οποίας περιελάβανε άλμα από το ελικόπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό του ΣΥΟΠ-Λάθος πτώση από οκτώ μέτρα