Καρφιά Άρη για τη διαιτησία-«Δεν θα σταθούμε εκεί»

Για το παιχνίδι του Άρη, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τα λάθη στα θέματα διαιτησίας, τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του, στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε αρχικά για τον αγώνα, ότι «κάναμε την προσπάθεια και θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα».

Όσον αφορά την παρουσία του Άρη μετά το γκολ που δέχθηκε, είπε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν φτιάξαμε πολλές φάσεις μετά το γκολ που δεχθήκαμε και εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να ισοφαρίσουμε. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορείς να κάνεις 100 φάσεις. Θα κάνεις 6-7 και αν δεν τις αξιοποιήσεις τότε είναι θέμα».

Κληθείς να σχολιάσει τα θέματα διαιτησίας, είπε πως «δεν θέλουμε να λέμε πολλά για την διαιτησία. Όποτε χάνει ο Άρης δεν θα ρίξουμε ευθύνες αλλού. Έγιναν λάθη εχθές αλλά δεν θα σταθούμε εκεί. Είναι εύκολο να λες μετά από μία αποτυχία ότι φταίνε οι διαιτητές αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας και πως θα βελτιωθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: