Ντι Μαρία: Θα άλλαζα τα 17 τρόπαια της Παρί για ένα Champions League

Διακαή πόθο της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί η κατάκτηση του Champions League, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Η κατάκτηση του Champions League αποτελεί πρώτο στόχο.

Αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις που έκανε  με αφοπλιστικό ειλικρίνεια ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός πρώην πλάγιος επιθετικό της Ρεάλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στο γαλλικό κανάλι Telefoot, για το εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Μαρσέιγ.

Ο 33χρονος άσος αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες που έχει η Παρί, καθώς επίσης και για τον διακαή πόθο της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως θα έδινε και τους 17 τίτλους που έχει κατακτήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κατακτήσει το Champions League. 

«Η υπογραφή στην Παρί ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Το να έρθω εδώ με την οικογένειά μου ήταν καταπληκτικό. Και έχουν ήδη περάσει έξι χρόνια, μια από τις κόρες μου μάλιστα γεννήθηκε εδώ. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να ξεπεράσω το ρεκόρ ασίστ του συλλόγου. Είμαι περήφανος γι’ αυτό, ότι το όνομά μου θα μείνει στην ιστορία της Παρί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Πηγή: sdna.gr