Αυτό που αλλάζει στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ και το κέρδος που κρατά ο Αυγουστή

Στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια στον Αρχάγγελο στάθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, με το πέρας της νίκης της ομάδας του επί του Άρη.

Όπως ανέφερε ο Κύπριος τεχνικός, «ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου το κέρδιζαν. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολιτική ομάδα, όπως τον Άρη. Έκανα εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι και άλλαξαν επίπεδο αυτή την ομάδα. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν κερδίσαμε τίποτα, μόνο τους τρεις βαθμούς. Να το χαρούμε απόψε και από αύριο ξεκινούμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τη Δόξα. Κρατήσαμε μια επιθετική ομάδα, μακριά από την εστία μας, κινδυνέψαμε με κάποια σουτ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Κρατώ την ομαδική δουλειά που γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Φάνηκε πόσο πολύ το θέλαν. Να γίνουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα και ένα σύνολο ως ομάδα. Φάνηκε ότι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο λειτουργούμε ως ομάδα. Αυτό που αλλάζει, το αποδυτήριο γίνεται οικογένεια. Βλέπουμε ότι στον αγωνιστικό χώρο προσπαθεί ο ένας να βοηθά τον άλλο. Αυτό είναι το κέρδος».

Για τους τραυματισμούς ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είπε πως «σίγουρα οι επιτυχίες γράφονται με του παρόντες. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτούς που απουσιάζουν. Αυτή τη στιγμή είχαμε αυτό το ρόστερ να διαχειριστούμε. Αυτά τα παιδιά ήρθαν σήμερα εδώ και ανταποκριθήκαν. Αυτό που περιμένουμε όσο πιο γρήγορα να έρθουν πίσω για να μας βοηθήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: