powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έστησε την Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ο Προδρόμου-Έντονη δυσαρέσκεια βουλευτών

Την έντονη δυσαρέσκεια των βουλευτών της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, προκάλεσε το γεγονός ότι δεν παρέστη ο Πρόδρομος Προδρόμου στην προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρία, στην Βουλή.

Η κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας, είχε προγραμματίσει έκτακτη συνεδρία για τις 12:00 και είχε καλέσει τον Υπουργό Παιδείας, ώστε να του ζητηθούν απαντήσεις για σημαντικά προβλήματα που κατέγραψε η επιτροπή κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σε σχολεία δημοτικής, μέσης και τεχνικής εκπαίδευσης παγκύπρια.

Ανάμεσα στα θέματα ήταν και οι εξετάσεις τετραμήνων. Η συνεδρία είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι, προκειμένου να ολοκληρωθεί το Υπουργικό Συμβούλιο και να δοθεί έτσι η ευκαιρία στον Πρόδρομο Προδρόμου να παραστεί.

Η μη εμφάνισή του, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους βουλευτές, οι οποίοι ανέφεραν πως θα έπρεπε να είχε ενημερώσει για τους λόγους της απουσίας του. Η συνεδρία ξεκίνησε χωρίς την παρουσία του υπουργού. Εκ μέρους του υπουργού Παιδείας παρέστησαν ο Κυπριανός Λούης, Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης και ο Ηλίας Μαρκάτζιης, Διευθυντής Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;