powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Vegan παγωτό με φιστίκια Αιγίνης

Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χωρίς το κέλυφος
  • 400 γρ. κρέμα καρύδας
  • 230 γρ. γάλα καρύδας
  • 70 γρ. αγάβη
  • 60 γρ. αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
  • 1 κ.γλ. ροδόσταγμα

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • μπολ
  • παγοθήκες σιλικόνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Παραλλαγή από παγωτό με φιστίκια Αιγίνης από συλλογή συνταγών ¨Παγωτά & Σορμπέ!"Η συνταγή είναι παραλλαγή της κλινικής διαιτολόγου Ναστάζιας Σολωμονίδου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε στον κάδο 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης και αλέστε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 10. Μεταφέρετε σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη.

Βήμα 2

Προσθέστε το χτυπητήρι. Βάλτε στον κάδο 400 γρ. κρέμα καρύδας, 230 γρ. γάλα καρύδας, 70 γρ. αγάβη, 60 γρ. αβοκάντο. 1 κουταλάκι ροδόσταγμα και αναμείξτε 1 λεπτό/ταχύτητα 3.

Βήμα 3

Αφαιρέστε το χτυπητήρι και προσθέστε τα αλεσμένα φιστίκια Αιγίνης. Ανακατέψτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 3.

Βήμα 4

Μεταφέρετε το μείγμα σε παγοθήκες σιλικόνης για τουλάχιστον 10 ώρες.

Βήμα 5

Βάλτε στον κάδο τα παγάκια-παγωτό φιστίκια Αιγίνης και αναμείξτε 40 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 9, με τη βοήθεια της σπάτουλας. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε στην κατάψυξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;