powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Άγριο φονικό στην Κέρκυρα-Εκτέλεσε ζευγάρι και μετά αυτοκτόνησε (pics)

Ανάστατη είναι η Κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις 11:30 στην περιοχή της Δασιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος προς το παρόν δράστης φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε έναν παράδρομο της περιοχής και, μόλις είδε ένα ζευγάρι (Ελληνογάλλος ο άνδρας, Ελληνίδα η σύντροφός του), που κατοικούσαν μόνιμα στην περιοχή, άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ, σκοτώνοντάς τους.

3922197143769919 Dasia-Kerkyra-Foniko-6

 

3922197127368184 Dasia-Kerkyra-Foniko-5

 

3922197103624720 Dasia-Kerkyra-Foniko-4

 

3922197031769500 kerkyra pirovolismoi (2)

Λίγη ώρα αργότερα  έγινε γνωστό ότι υπάρχει και τρίτος νεκρός στην περιοχή της Δασιάς. Τα θύματα είναι ένας Ελληνογάλλος, η Ελληνίδα σύντροφός του και ο Έλληνας δράστης, ο οποίος είχε διαφορές μαζί τους και φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε, μετά το πρωτοφανές μακελειό που προκάλεσε.

Πάντως, ώσπου να αποσαφηνιστεί τι ακριβώς συνέβη, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας με πάνοπλες ειδικές δυνάμεις που έχουν ζώσει την περιοχή, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν αρχικά συγκεχυμένες.

Άλλες ανέφεραν ότι είχε καταφύγει στο δάσος και άλλες ότι ήταν ταμπουρωμένος σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης είχε ιδιοκτησιακές διαφορές με τα θύματα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

;