Υπάλληλος σκυβαλοφόρου οχήματος του Δήμου Πάφου τραυματίστηκε χθες στην Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες οδηγός σκυβαλοφόρου οχήματος του Δ. Πάφου οδηγούσε το όχημα στην οδό Πέτρου Ηλιάδη και ασχολείτο με την περισυλλογή σκυβάλων μαζί με άλλους δύο υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονταν ιστάμενοι στο πίσω μέρος.
Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένας εκ των υπαλλήλων, που βρισκόταν στο πίσω μέρος του σκυβαλοφόρου, ηλικίας 50 ετών, απώλεσε την ισορροπία του και έπεσε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος υπέστη κάταγμα έκτης αριστερής πλευράς, και κατάγματα σε διάφορα άλλα μέρη του σώματος του. Κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του ΓΝ Πάφου.
Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Σε έλεγχο αλκοόλης υποβλήθηκε ο οδηγός του σκυβαλοφόρου με μηδενική ένδειξη.
Η υπόθεση διερευνάται από την Τροχαία Πάφου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Σηκώνουν μανίκια οι Αρχές για τις καταγγελίες για στημένα-Ανοίγει κύκλος ερευνών
- Τρομακτικό βίντεο: Στην τρίχα γλιτώνει παιδάκι που διασταυρώνει τον δρόμο στη Λευκωσία
- Ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη στο Κέντρο Υγείας Λατσιών οι Αρχές
- Μια κλήση ανά ώρα λάμβανε η Πυροσβεστική το 2020-Αύξηση στους τραυματισμούς











