Σηκώνουν μανίκια οι Αρχές για τις καταγγελίες για στημένα-Ανοίγει κύκλος ερευνών

Άνοιξε ξανά ο ασκός του Αιόλου για στημένα παιχνίδια, μετά τις καταγγελίες του προέδρου της Ολυμπιάδας Λυμπιών, Τάσου Αναστασίου, στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, για συμμετοχή τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας του, σε προσυνεννοημένο αγώνα.

Μόλις η Επιτροπή Δεοντολογίας ενημερώθηκε από τον κ. Αναστασίου, διαβίβασε άμεσα την καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη.

Ο κ. Αναστασίου, σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA, ενημέρωσε τους αρμόδιους, ότι ποδοσφαιριστής του, του παραδέχθηκε πως συμμετείχε σε προσυνεννοημένο αγώνα. Έχοντας την παραδοχή υπό μάλης, όπως και κάποια άλλα στοιχεία που εξασφάλισε, ο πρόεδρος της ομάδας των Λυμπιών επικοινώνησε με την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Τα μέλη της Επιτροπής, έκριναν ότι από τη στιγμή που ο κ. Αναστασίου έδωσε στοιχεία και ονόματα, δεν χρειάζεται να γίνει οποιαδήποτε διερεύνηση και ενημέρωσε άμεσα τον Γενικό Εισαγγελέα. Ακολούθως, ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε ρητές οδηγίες στον Αρχηγό Αστυνομίας, ώστε να αρχίσει άμεσα η διερεύνηση των καταγγελιών.

Όπως αναφέρει ο κ. Σαββίδης, σε ανακοίνωσή που εξέδωσε, οι καταγγελίες φαίνεται να στρέφονται κατά ποδοσφαιριστών της ομάδας της Ολυμπιάδας και άλλων αθλητικών παραγόντων του ποδοσφαιρικού χώρου.

Ως εκ τούτου, η ηγεσία της Αστυνομίας, αναμένεται από το πρωί της Τρίτης να διορίσει ανακριτές, οι οποίοι θα σηκώσουν μανίκια και θα αρχίσουν τη διερεύνησης της υπόθεσης.

Δεδομένο θεωρείται πως από τους πρώτους που θα κληθούν για κατάθεση, θα είναι ο Πρόεδρος της Ολυμπιάδας Λυμπιών, αλλά και τα πρόσωπα που κατονόμασε.

Ακολούθως και στη βάση των στοιχείων που θα έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, δεν αποκλείεται να καλέσουν κι άλλα πρόσωπα για να καταθέσουν.

Αφότου οι έρευνες ολοκληρωθούν, ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες.

Πάντως, σημειώνεται ότι τα ύποπτα παιχνίδια, έχουν διεξαχθεί τουλάχιστον ένα μήνα προηγουμένως, αφού λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όλα τα πρωταθλήματα πλην αυτού της πρώτης κατηγορίας, έχουν διακοπεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές