Χαμός έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού εν ώρα εργασίας, δίπλα από άστεγο! Το εξώφυλλο και η πραγματικότητα της ζωής!

Η φωτογραφία κάνει, όπως είναι αναμενόμενο, τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στα social media.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Οι τελευταίοι παίκτες που πήραν το ΝΑΙ και το φαινόμενο Άνταμ στο #GNTMgr
- Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν στο ID catwalk του #GNTMgr! Έπαθαν σοκ οι κριτές
- Από τα πιο ωραία από κορίτσια που πέρασαν ποτέ από το #GNTMgr, η Λεμεσιανή!
- Αυτοί άκουσαν το ΝΑΙ στην τέταρτη οντισιόν του #GNTMgr
- Το ΟΧΙ στον φοιτητή, γιος βιομηχάνου που εργάζεται ως σερβιτόρος και ντελιβεράς!
- Αυτοί οι παίκτες που είδαμε στις οντισιόν του #GNTMgr βρίσκονται ήδη στο σπίτι!
- Αυτά τα ΟΧΙ είπαν οι κριτές στην τρίτη οντισιόν του #GNTMgr
- Και στην τρίτη οντισιόν τα αγόρια έκλεψαν την παράσταση στο #GNTMgr
- Παρέλαση πανέμορφων αγοριών και κοριτσιών στο #GNTMgr! Tα ΝΑΙ των κριτών!
- Αυτό το ΟΧΙ είπαν οι κριτές στην δεύτερη οντισιόν του #GNTMgr
- Η εμφάνιση της Ερμίδου στο #GNTMgr που δεν παρατήρησε κανείς
- Αυτά τα ΟΧΙ είπαν οι κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr
- Αυτά τα ΝΑΙ είπαν οι κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr
Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, η φωτογράφιση αυτή δεν ήταν για τα πλαίσια του GNTΜ, όπως πολλοί νόμιζαν, αλλά αφορούσε κάποιο περιοδικό.
“Είναι μια φωτογραφία που θα μπορούσε να έχει τίτλο Ελλάδα 2020. Ο Δημήτρης Σκουλός φωτογραφίζει και δίπλα είναι ένας άστεγος σε απόσταση πόντων… Είναι ένας μικρόσκοσμος που συνεχίζει να ζει με τους κανόνες του αυτιστικά χωρίς να καταλαβαίνει τι γίνεται στους 20 πόντους! Είναι στο κέντρο της πόλης στην Πανεπιστημίου. Mια φωτογραφία πληγή… Η showbiz είναι ένα αυτιστικό φαινόμενο που δεν παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο.
Bέβαια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον Δημήτρη λέγοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει τσίπα…
Η Φαίη Σκορδά ζήτησε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Σκουλό, στον αέρα της εκπομπής, ωστόσο εκείνος δεν μπορούσε!
Δείτε στο παραπάνω βίντεο πως σχολίασε η εκπομπή “Το Πρωινό” το γεγονός.