Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτά τα ΟΧΙ είπαν οι κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr

  08/09/2020 09:07
Αυτά τα ΟΧΙ είπαν οι κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr

Αυτά τα ΟΧΙ είπαν οι κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr

  08/09/2020 09:07
 
 

Αντέδρασε η παίκτρια με την κριτική του Σκουλού, εντυπωσίασε με το γυμνασμένο του σώμα. Τα αγόρια και τα κορίτσια που δεν εντυπωσίασαν τους κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr

Η Βερονίκη είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ, αλλά σταμάτησε για λόγους υγείας. Τώρα, όμως, επέστρεψε και πήγε στην οντισιόν του GNTM 3 με στόχο να εντυπωσιάσει τους κριτές και να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού για να γίνει top model.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Είχα μαζέψει λεφτά για να πάω στο Παρίσι, είχα κλείσει να συναντηθώ με πρακτορεία, αλλά ένα πρόβλημα υγείας, ένα γυναικολογικό θέμα με κράτησε πίσω και… πάνε όλα», είπε η Βερονίκη και στη συνέχεια εξήγησε πως πλέον θέλει να κυνηγήσει το όνειρό της και γι’ αυτό πήγε στο GNTM.

Δείτε την οντισιόν της Βερονίκης…

Με δύο “ναι” από Μπράτη – Ζενεβιέβ και δύο “όχι” από Καγιά και Σκουλό, η Βερονίκη δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Τα όσα της είπε, μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός την έκαναν να αντιδράσει.

O διαγωνισμός μοντέλων συνεχίζεται κι ο Δαμιανός Καρπούζης βρέθηκε απέναντι στους κριτές ούτως ώστε να διεκδικήσει μία θέση στο σπίτι του GNTM.

O ίδιος δήλωσε ότι θέλει να μπει στο παιχνίδι για να γίνει γνωστός αφού αυτό θα του ανοίξει πόρτες για πολλά πράγματα προκαλώντας την απορία των κριτών σχετικά με το αν θέλει να γίνει μοντέλο. Το έντονα αθλητικό κορμί του καθώς και το περπάτημά του δεν έπεισε τους τέσσερις κριτές. Παρά το γεγονός ότι του είπαν ότι είναι πολύ όμορφος, αυτό δεν φάνηκε ικανό για να εξασφαλίσει ο ίδιος τα τέσσερα ναι.

Ο Δαμιανός θα συνεχίσει μάλλον να ασχολείται μόνο με το personal training.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας