powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έρευνα για το περιστατικό με τις κότες και τα κουνέλια διέταξε ο Προδρόμου

Την πραγματοποίηση έρευνας για τις βάρβαρες πράξεις κακοποίησης ζώων στο Λύκειο Παραλιμνίου ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου.
 
Όπως έγραψε, οι πράξεις βαρβαρότητας σε σχολείο προκαλούν θλίψη και αποτροπιασμό. «Προέχουν οι έρευνες της Αστυνομίας, αλλά θα ακολουθήσει κ έρευνα του ΥΠΠΑΝ», πρόσθεσε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για κατάθεση ο Λυκειάρχης μετά τις... κότες και τα κουνέλια-Παίρνουν σειρά οι μαθητές
 
Ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι μέρος της παιδείας μας και δείκτης του πολιτισμού είναι και ο σεβασμός στα ζώα, τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθούν τέτοιες συμπεριφοράς. «Κρίμα που ελάχιστοι δυσφημούν ένα καλό και περήφανο σχολείο», πρόσθεσε.  
 
Διευκρίνισε, δε, ότι η αστυνομική διερεύνηση επιβάλλεται, καθώς δεν είναι απλώς σχολικό παράπτωμα αλλά παραβιάσεις του Νόμου για την Προστασία και την Ευημερία των Ζώων.
 
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί είχε κληθεί για κατάθεση ο λυκειάρχης από την Αστυνομία και αναμένεται να κληθούν μαθητές, που φαίνεται να εμπλέκονται στο περιστατικό κακοποίησης. Οι μαθητές έριχναν κότες και κουνέλια στην αυλή του σχολείου, ενώ άναψαν και καπνογόνα.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;