Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος, καθώς νεκρός είναι ένας από τους δύο πεζούς που παρασύρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης από αυτοκίνητο στην περιοχή Ηλιούπολης, στη Λευκωσία.
Πρόκειται για τον Σωκράτη Χριστοδούλου, 62 χρόνων από τη Λευκωσία.
Πρόκειται για τον Σωκράτη Χριστοδούλου, 62 χρόνων από τη Λευκωσία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 70χρονος με συνοδηγό την 73χρονη σύζυγό του, παρέσυρε τον άτυχο 62χρονο και την 60χρονη σύζυγό του, που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου στην οδό Ιδαλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο στην Ηλιούπολη-Όχημα παρέσυρε δύο άτομα που πήγαιναν περπάτημα (pics)

Τόσο ο άτυχος 62χρονος, όσο και η 60χρονη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του άνδρα.
Η 60χρονη, εξετάστηκε από τους ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα. Ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να κρατηθεί προληπτικά για νοσηλεία.

Ο οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
Ακολούθως, συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.