powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Στο Λήδρα Πάλας ο Πρόεδρος και ο Ακιντζί για τον κορωνοϊό

Στο Λήδρα Πάλας βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Μουσταφά Ακιντζί, όπου αναμένεται να ενημερωθούν για τον κορωνοϊό.
 
Για το ζήτημα αυτό έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία, κατά την οποία θα συζητηθούν περαιτέρω μέτρα, με στόχο να παρασχεθεί η μέγιστη δυνατή προστασία στο σύνολο του κυπριακού λαού.
 
Στη συνάντηση συμμετέχουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και το μέλος του διπλωματικού γραφείου του ΠτΔ, Παντελής Παντελίδης. Από τ/κ πλευράς συμμετέχουν ο εκπρόσωπος του Μουσταφά Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτζιού και η Μελτέμ Ονουργκάν Καμανί, συντονίστρια των τεχνικών επιτροπών της τ/κ πλευράς.
 
Αργότερα οι δύο ηγέτες θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση της δικοινοτικής επιτροπής τεχνικής επιτροπής για τον Πολιτισμό που περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής και οπτικοακουστικού υλικού από Ε/κ και Τ/κ καλλιτέχνες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
;