powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λαχτάρισε τους πάντες όταν το περασμένο Σάββατο μπήκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Ευτυχώς, η υγεία του βελτιώνεται συνεχώς, ενώ θα παραμείνει μερικές μέρες ακόμα στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο Happy Day και την Ντορέλλα Μπαμπαλού μίλησε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, η Ερασμία Μάνου, η οποία ανέφερε τα εξής:

“Περάσαμε λίγο την αγωνία μας, δόξα τω Θεώ όμως, όλα είναι μία χαρά πλέον. Είναι καλά, είναι εκτός εντατικής και δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα μείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να επανέλθει ο οργανισμός πλήρως στην αρχική του κατάσταση, οπότε ξεπεράστηκε κάθε κίνδυνος, είναι όλα καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πεντάλεπτο που μου αναλογούσε, πήγα και τον είδα λίγο. Είμαστε κοντά του όλοι, ο γιος του και είμαστε χαρούμενοι, γιατί ξεπέρασε κάθε κίνδυνο.

Σίγουρα η στεναχώρια θα έχει παίξει ρόλο, υποθέτω, έτσι όπως λένε όλοι οι άνθρωποι, ότι μας βρίσκει έτσι σε μια πιο αδύναμη στιγμή, αλλά εντάξει”.

Την ίδια ώρα, στο πρωινό ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται, ότι ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και κλινικά σταθεροποιημένος, υπό φαρμακευτική αγωγή. 
Η περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του, (η οποία κρίνεται σοβαρή αλλά βαίνει βελτιούμενη), προγραμματίζεται για την συνέχεια. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ