Όσα δήλωσε η Τένια Μακρή για την περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

 

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η είδηση πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής προκάλεσε αναστάτωση στους αγαπημένους του ανθρώπους και ευρύτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα νέα όμως φαίνεται πως είναι ευτυχώς καλά για τον παρουσιαστή.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου βρίσκονται ο γιος του, Στέργιος, η στενή συνεργάτιδα και κουμπάρα του, Ελευθερία Κεφαλά, η Σοφία Βόσσου και η κόρη της, Ερασμία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 12 το μεσημέρι ο παρουσιαστής των επιτυχιών αποσωληνώθηκε και σταμάτησε η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του.

Παραμένει στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, στο Ιπποκράτειο, και εντός της ημέρας αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και ήδη του έχουν συστήσει ξεκούραση.

Άλλωστε, η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη, μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, το περασμένο Σάββατο.
 
Το ιατρικό ανακοινωθέν: 

Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.
Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.
Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου.
 
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το Σάββατο 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο πλευρό του η Σοφία Βόσσου

Στο πλευρό του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος με πρώτο τον γιο του Στέργιο, αλλά και τη Σοφία Βόσσου η οποία υπήρξε επί χρόνια σύντροφός του, που τον επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

«Η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε μετά την κηδεία του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Είχε έλλειψη οξυγόνου ο άνθρωπος. Τον έχουν προληπτικά στη ΜΕΘ και του κάνουν και κάποιες άλλες εξετάσεις», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στο Star και πρόσθεσε: «Λόγω της λοίμωξης έχουν αυξηθεί τα λευκά αιμοσφαίρια και ανέβασε πίεση. Έκανε αξονική τομογραφία και είναι όλα καλά».

 

Όσα είπε η Τένια Μακρή

Για χρόνια φίλοι και συνεργάτες, σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών, η Τένια Μακρή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, η κα. Μακρή σημείωσε όσα έμαθε από την Σοφία Βόσσου για το επεισόδιο που είχε ο αγαπημένος παρουσιαστής και την τρομοκράτησε ιδιαίτερα.

 

Η Τένια Μακρή,  δηλώνει χαρακτηριστικά: “Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και πραγματικά κεραυνοβολήθηκα. Μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ.Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα.

“Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από το θάνατο του αδελφού του γιατί ξέρουμε όλοι το πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι το πόσο αγαπιόντουσαν” συμπλήρωσε η γνωστή ψυχολόγος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη