powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Μελάθρου Αγωνιστών 'Οδός Ελευθερίας 2016'

Με βασικό στόχο την οικονομική στήριξη του έργου που επιτελεί το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια, ως ένα πολυδύναμο ιατρικό κέντρο, πραγματοποιούνται και φέτος οι καθιερωμένες εκδηλώσεις "Οδός Ελευθερίας".
 Σε διάσκεψη Τύπου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Μελάθρου, Θεοφάνης Παναγιώτου, επικεντρώθηκε στο έργο που επιτελεί εδώ και 21 χρόνια το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, μέσα από την παροχή υπηρεσιών τόσο στη Μονάδα Αποκατάστασης, όσο και σε άλλες υπηρεσίες του.
Σε ό,τι αφορά στα άμεσα σχέδια του Μελάθρου, πρωταρχικής σημασίας, σύμφωνα με τον κ.Παναγιώτου, είναι η ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και η επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου, με την οικοδόμηση νέας Πτέρυγας Αποκατάστασης.
 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της "Οδού Ελευθερίας 2016", θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου, φιλανθρωπικό Ράλι ακριβείας παλαιού αυτοκινήτου, από το Σύνδεσμο Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου Κύπρου.
Την Πέμπτη, 12 Μαΐου, οργανώνεται επίσης φιλανθρωπικό τσάι των Φίλων του Μελάθρου Λευκωσίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα της συζύγου του ΠτΔ, Άντρης Αναστασιάδη, ενώ η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα δοθεί μετά το Παγκύπριο μνημόσυνο των Αρχηγών και όλων των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου  (11:30), στο "Ηρώον του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959", στην περιοχή Πελενδρίου - Κάτω Αμιάντου.
 


  
;