powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Βαφτίζουν το Σάββατο τον γιο τους ο Πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle

Ακριβώς δύο μήνες μετά τη γέννησή του πρόκειται να βαφτιστεί ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Σάσεξ, Meghan Markle. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

To αμερικάνικο People, επικαλούμενο πηγές στο παλάτι, αναφέρει ότι η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου σε ιδιωτικό παρεκκλήσι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Κάστρο του Γουίντσορ, καθώς το ζευγάρι επιθυμούσε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον ιδιαίτερα συνδεδεμένο με τη βασίλισσα. Με αυτή την επιλογή ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά από την κατοικία τους.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, στο μυστήριο θα δώσουν το «παρών» περίπου 25 άτομα, όλοι στενοί συγγενείς και φίλοι, ενώ φωτογραφίες θα δοθούν στη διασημότητα την επόμενη μέρα. 

Ωστόσο βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πώς το ζευγάρι δεν αναμένεται να ακολουθήσει τον κανόνα των φωτογραφιών και πως μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα μόνο κάποια επίσημη φωτογράφηση αργότερα.

Το σίγουρο είναι πώς θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι και μάλιστα, σύντομα.