Η θλιμμένη πριγκίπισσα Charlene του Μονακό νονά σε βάφτιση στην Αθήνα!

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό Charleneβρέθηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για την βάφτιση παιδιού οικογένειας Ελλήνων που ζει στο πριγκιπάτο.

Με γλυκό βλέμμα, ζεστό χαμόγελο, απλότητα και πλούσια φιλανθρωπική δράση, η πριγκίπισσα Charlene έχει κερδίσει την αγάπη του λαού της από την πρώτη στιγμή που απέκτησε τον τίτλο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Η πριγκίπισσα Charlene διατηρεί σχέση αγάπης με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πρώτη φορά την είχε επισκεφθεί το 2011 λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που είχε διοργανωθεί από τους Special Olympic Ελλάδας.

Η οικογένεια της οποίας βάφτισε το παιδί

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να βαφτίσει τον γιο του Χρήστου και της Ελένης Φιωτάκη, που πήρε το όνομα Λεωνίδας. Ο Χρήστος Φιωτάκης, που διατη­ρεί στενές φιλικές σχέσεις με το πριγκιπικό ζεύγος, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Elite fitness MC», ένας από τους κορυφαίους προπονητές αθλητών σε παγκόσμιο επίπεδο, προσωπικός γυμναστής της Charlene εδώ και χρόνια καθώς επίσης ambassador και μέλος του Δ.Σ. του ιδρύματος της «Foundation Princess Charlene of Monaco», το οποίο, όπως αναφέρει και η ίδια για τους σκοπούς του, «ασχολείται με τα παιδιά προκειμένου να γίνουν σωστοί ενήλι­κες. Ας τους δείξουμε τον τρόπο μέσω του αθλητισμού και των σωστών αξιών».

Μόνιμος κάτοικος του πριγκιπάτου εδώ και πολλά χρόνια, ο επιτυ­χημένος trainer γνωρίζει την πριγκιπική οι­κογένεια και θαυμάζει την κοινωνική και φι­λανθρωπική δράση τόσο του Αλβέρτου όσο και της Charlene.

 

Το προσκλητήριο ήταν κομψό, χωρίς υπερ­βολές, όπως αρμόζει άλλωστε στη νονά, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε πρέ­σβειρα του «less is more». Φυσικά, οι προ­σκλήσεις είχαν σταλεί εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που θα έρχονταν όχι μόνο από το Μονακό, όπου ζει μόνιμα η οικογένεια Φιωτάκη, αλλά και από άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο «Island».

 

Η άφιξή της στην Ελλάδα

Αν και κανείς δεν γνώριζε για την άφιξη της πριγκίπισσας πέρα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, έφτασε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συνοδευόμενη από τον αδερφό της Γκάρεθ Γουίτστοκ, ο οποίος θα εκτελούσε χρέη δεύτερου νονού.

Παρά την αφόρητη ζέστη, έδειχνε ευδιάθετη και ευτυ­χισμένη για τα καθήκοντα που ετοιμαζόταν να αναλάβει ως πνευματική μητέρα του μικρού.

 

Το ντεκόρ ήταν λιτό και καλαίσθητο, με ανθοσυνθέσεις από λευκές και σιέλ ορτανσίες, ενώ μέσα στις μπομπονιέρες υπήρχαν και τα πα­ραδοσιακά μαρτυρικά, βραχιολάκια από δέρμα και ασήμι με χαραγμένο πάνω τους έναν διακριτικό σταυρό.

 

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση, ενώ ανά­μεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου, η Βάσω Πετρίδη-Μιχαλοπούλου, προσωπικότητες από διά­φορα σημεία του πλανήτη αλλά και αρκετοί Έλληνες που ζουν στο Μονακό, όπως ο Κώστας Τσουβελεκάκης και η σύζυγος του, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό, Σοφία Βαχάρη.

Η υπέροχα διοργανωμένη βραδιά περιλάμβανε και ένα μουσικό live της σολίστ βιολονίστριας Klementina Venciute.

Η πριγκί­πισσα Charlene εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τοπίου, αλλά και τα κρυστάλλινα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τα οποία είχε την ευκαιρία να απολαύσει κατά την ολιγοήμερη επίσκεψη της. Άνετη και φιλική με όλους, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με όσους από τους καλεσμένους της το ζήτησαν, ενώ κάποιοι μάλιστα πόσταραν τις φωτογραφίες και στα social media.

Από τον γάμο της με τον Αλβέρτο του Μονα­κό απέκτησε δύο δίδυμα παιδιά, την πριγκίπισσα Γαβριέλα Θηρεσία Μαρία και τον πρίγκιπα Ιάκωβο Ονώριο Ρενιέ.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά