powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Του ανατίναξαν το πρακτορείο πριν καν λειτουργήσει

Στόχος βομβιστών λίγο πριν λειτουργήσει έγινε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό.  Η έκρηξη σημειώθηκε, τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, στην πρόσοψη του υπό ανακαίνιση καταστήματος.

Το κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και ανήκει σε 60χρονο, ο οποίος το έχει ενοικιάσει σε εταιρεία στοιχημάτων με σκοπό να λειτουργήσει ως πρακτορείο.  Το κατάστημα βρισκόταν υπό ανακαίνιση και σύντομα αναμενόταν να λειτουργήσει. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού μηχανισμού, χαμηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε στην πρόσοψη του καταστήματος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, ενώ περαιτέρω έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;