powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αύριο το τελευταίο αντίο στον διακεκριμένο δικηγόρο Κόκο Γεωργίου

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται αύριο ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ από τη Λάρνακα, Γιώργος (Κόκος) Γεωργίου που απεβίωσε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 68 ετών.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Δροσιάς, στην Λάρνακα, στις 11 το πρωί.
Έκκληση της οικογένειας σε όσους θα τιμήσουν την μνήμη του, όπως  αντί στεφάνων, να γίνουν εισφορές για το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, στην Λεμεσό.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργίου υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα.
 
Συγκεκριμένα, ενώ επέστρεφε από την Αθήνα όπου μετέβη για επαγγελματικούς λόγους, υπέστη εμβολή στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο η εμβολή προκάλεσε προβλήματα στους πνεύμονες και στα νεφρά του και η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί. Αποτέλεσμα, το απόγευμα της Τρίτης επέλθει το μοιραίο.
 
Ο Κόκος Γεωργίου ήταν ένας από τους διακεκριμένους δικηγόρους ο οποίος ανέλαβε πολύκροτες δίκες. Ήταν δικηγόρος κατηγορουμένων στην υπόθεση ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ, Ρίκκου Ερωτοκρίτου, Δρομολαξιά, Βέργα καθώς και του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Μάρκου Κυπριανού στην δίκη για την φονική έκρηξη στο Μαρί.
 
Ο δικηγόρος καταλείπει σύζυγο και δύο θυγατέρες.
 
Η ομάδα του Reporter εκφράζει τα συλλυπητήρια της στη οικογένεια του Κόκου Γεωργίου.
Ο Κόκος Γεωργίου εξελέγη βουλευτής του ΔΗΣΥ Λάρνακας το 1981, ενώ διετέλεσε επαρχιακός γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας και του ΔΗΣΥ Λάρνακας.
 
Ο κ. Γεωργίου καταλείπει σύζυγο και δύο θυγατέρες (η μία είναι δικηγόρος κι εργάζεται στο γραφείο του πατέρα της), ενώ πρόσφατα απέκτησε κι ένα εγγόνι.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ