powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Νέες δηλώσεις για την... κόντρα Χαϊκάλη-Τσιμιτσέλη! Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και αντάλλαξαν πυρά!

Στην επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας Ο Θησαυρός, όπου και πρωταγωνιστεί, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Παύλος Χαϊκάλης! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί αλλά και για την τελευταία δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είπε ότι είναι σπουδαίοι ηθοποιοί αλλά και για την κόντρα του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε μεταξύ άλλων: «Όταν ακούς ότι βγήκε ότι ο Χαϊκάλης έδιωξε την Παναγιωτοπούλου από τη δουλειά, ή παράτησε ο Χαϊκάλης θίασο και σηκώθηκε και έφυγε. Όταν ακούς ότι δώσαν στον Χαϊκάλη κυβερνητική θέση και σηκώθηκε και παράτησε το θίασο, όλες αυτές τις κακοήθειες και τα ψέματα, εντάξει άνθρωπος είμαι θα αντιδράσω και θα πω «ηρεμήστε λίγο».

 

 

Και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τόνισε για την κόντρα του με τον Παύλο: 
«Αυτό με τον Παύλο ήταν κάτι που έγινε πριν από χρόνια. Συνεργαστήκαμε με τον Παύλο. Με πήραν τηλέφωνο για κάποια δήλωση του Παύλου, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει ή αυτά που κάνει. Να ρίξω λάδι στη φωτιά, σε μια φωτιά που είναι σβησμένη και καρβουνιασμένη, δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.»

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και ρωτήθηκε πως θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα, αφού θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα είναι χωρίς την Βάσω Λασκαράκη!

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα, θα τρέχω με λαμπάκια. Πως θα είναι; Θα είναι με την κόρη μου στο σπίτι. Δε μου έφερε γράμμα για τον Άγιο Βασίλη. Τελευταία φορά πέρυσι έφερε γράμμα για τον Άγιο Βασίλη και ήθελε μια γάτα. Οπότε της έχω απαγορεύσει τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη πια».

Δείτε το βίντεο:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;