Λουκέτο στο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα-«Απαλλάσσεται η περιοχή από γκετοποίηση»

Κλείνει οριστικά το συγκρότημα διαμερισμάτων St. Nikolas στη Χλώρακα, όπου διέμεναν αρκετοί μετανάστες, ενώ είχε μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα, αφού απορρίφθηκε αίτηση για έκδοση διατάγματος αναστολής του διατάγματος της Επάρχου Πάφου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο κοινοτάρχης της Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, απορρίφθηκε αίτηση για έκδοση διατάγματος αναστολής της εκτέλεσης του διατάγματος της Επάρχου Πάφου με ημερ. 17/11/2021 με το οποίο απαγορευόταν η χρήση της οικοδομής του συγκροτήματος διαμερισμάτων St. Nikolas στην Χλώρακα.

«Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι λιγοστοί κάτοικοι του συγκροτήματος, που δεν το έχουν εγκαταλείψει ακόμα, σε αντίθεση με την πλειοψηφία που ήδη εγκαταστάθηκαν αλλού, θα αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες, για να εξεύρουν κατάλληλα, για κατοίκηση, υποστατικά για να διαμένουν».

Ο κ. Λιασίδης πρόσθεσε πως «ως εκ τούτου η περιοχή του Αγίου Νικολάου θα απαλλαχθεί από την γκετοποίηση και την υποβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος που υπέστη η περιοχή τα τελευταία 4 χρόνια».

Καταλήγοντας, σημείωσε πως το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας «θα προβεί σύντομα σε μεγάλη εκστρατεία καθαριότητας και σε συντηρήσεις στη περιοχή περιμετρικά του συγκροτήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Συγκάλεσαν επίσημα την νέα πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη για τις 16 και 17 Ιουλίου
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Συνεχίζονται οι απάτες για δήθεν παραδώσεις ταχυδρομικών πακέτων
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο οδηγός του τετραπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό