Καμπάνες σε χώρους εστίασης για SafePass-Καταγγέλθηκαν άλλα τέσσερα υποστατικά

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι από τα μέλη της Αστυνομίας για την εφαρμογή των διαταγμάτων και την τήρηση των μέτρων, με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 3,089 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης των θετικών κρουσμάτων, οι έλεγχοι από τα μέλη της Αστυνομίας έχουν εντατικοποιηθεί ιδιαίτερα στους χώρους όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός ατόμων και σε χώρους όπου η κατοχή αποδεικτικού στοιχείου «safe pass» είναι υποχρεωτική.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 46 καταγγελίες πολιτών, που αφορούσαν στην πλειοψηφία τους τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Παράλληλα, καταγγέλθηκαν έξι ιδιοκτήτες/υπεύθυνοι υποστατικών (δύο στη Λευκωσία, δύο στη Λεμεσό και δύο στη Λάρνακα) για διάφορα αδικήματα που αφορούν τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Δύο περιπτώσεις καταγγελιών ιδιοκτητών/υπευθύνων υποστατικών, αφορούσαν μη κατοχή «safe pass», από πελάτες και μια μη κατοχή από υπεύθυνο και υπαλλήλους. Πρόκειται για δύο χώρους εστίασης, οι οποίοι βρίσκονται στη Λευκωσία και στους υπευθύνους των υποστατικών επιβλήθηκε συνολικό χρηματικό πρόστιμο ύψους €2,500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Οι ρυθμίσεις της Αστυνομίας για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού-Πότε κλείνει ο παραλιακός
Εγγυήθηκαν την ασφάλεια στο Σολωμονίδης χωρίς CCTV-Αντιφατική στάση Αστυνομίας σε σχέση με τα ντέρμπι του ΓΣΠ
Έργα εκατομμυρίων για καλύτερη επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πυροσβεστικής-Προετοιμασίες για δύσκολο καλοκαίρι
Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω διαμαρτυρίας των κυνηγών
Ομολόγησε φόνους και σοβαρά εγκλήματα στην χώρα του, συνελήφθη στην Κύπρο αλλά ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος
Δεκαπεντάχρονη απουσιάζει από την οικία της στη Πάφο από την Τρίτη
Σύλληψη τριών προσώπων 16, 17 και 18 ετών, για υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην Αμμόχωστο
Συμπλοκή κατηγορούμενου και μάρτυρα έξω από Δικαστήριο-Πήγαν για υπόθεση επίθεσης και... επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον
Μετά την μητέρα, συνελήφθη και ο πατέρας του κατάδικου-Φωτογραφία από την κρύπτη με τις 160 χιλιάδες στην οικία τους
Μετά από αχρείαστες καθυστερήσεις, συζήτησαν και τα βρήκαν οι εμπλεκόμενοι για τις λαμπρατζιές